Cumartesi, Temmuz 27, 2024

State of Play Tarihi Belli Oldu! Yeni Oyunlar Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation ekosistemi için büyük bir öneme sahip olan State of Play için geri sayım başladı. 2024 yılının ilk etkinliği çok kısa bir süre sonra düzenlenecek. Etkinlik kapsamında birçok yeni oyunun ortaya çıktığını göreceğiz. Sadece yeni oyunlar değil, birkaç iddialı yapımın yeniden düzenlenmiş olan versiyonunu da göreceğiz.

2024 Yılın İlk State of Play Etkinliği, Ocak Ayının Sonunda Düzenlenecek

Yeni etkinlik için henüz resmi açıklama gelmediğini belirterek başlayalım. İsabetli tahminleriyle bilinen XboxEra’dan Nick Baker tarafından sızdırılan bilgilere dayanan bir tarih var. Bu sızıntıya gör etkinlik 31 Ocak günü yapılacak. Tarihin bu kadar yakın olması, çok yakında Sony tarafından da resmi bir duyuru yapılabileceğini işaret ediyor.

2024 yılının ilk State of Play etkinliği için beklentiler de yüksek. Sony’nin bu etkinlikte sönük geçen bir önceki etkinliği unutturacağı ve çok sayıda yeni oyunun duyurulacağı belirtiliyor. Burada en çok dikkat çeken oyun ise yeni Metro yapımı olacak.

State of Play

Aslında bir önceki etkinlikte duyurulması beklenen oyun, bu yıl düzenlenen ilk State of Play ile karşımıza çıkmış olacak. Ek olarak etkinlik kapsamında Death Stranding 2 için de bir duyuru yapılması bekleniyor. Diğer tüm oyunlar için ise aşağı bir liste ekliyoruz.

Çıkması Beklenen Oyunlar

  • Rise of the Ronin
  • Death Stranding 2
  • Final Fantasy 7 Rebirth
  • Silent Hill 2
  • Judas
  • Sonic Generations Remaster
  • Until Dawn Remaster
  • Metro serisinin yeni oyunu

Şimdilik etkinlikte ortaya çıkmasını beklediğimiz oyunlar bunlar. Bu yapımların dışında ekstra bir sürpriz olacak mı göreceğiz. Oyunlar tanıtıldıkları zaman sitemizde yer vereceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler