Cuma, Nisan 19, 2024

Steam İndirimlerinde Kaçırılmaması Gereken 10 Oyun!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Steam’in klasik indirimleri tekrar başladı. Cadılar Bayramı’nın gelmesini fırsat bilen Steam, Cadılar Bayramı‘na özel indirim başlattı.

Yaklaşık 2 hafta önce Steam’in 2018‘deki tüm indirimlerinin tarihlerini almıştık. İlk başta gelen Cadılar Bayram’ı indirimleri ise 29 Ekim itibarı ile başladı. İndirimler 1 Ekim akşamına kadar sürecek. Tabi bu süreçte kararsız kalanlar için PC Hocası yardımda bulunacak.

Hangi oyunu alacağına karar veremeyenler yada hangi oyunun daha heyecanlı olacağını bilmeyenler için size 10 oyunluk kısa bir liste hazırladık. Bu liste içerisinde piyasadaki en güncel oyunlar mevcut. Tabi fiyatlarıda kesenize göre. Şimdi gelin listemizdeki oyunlara göz atalım.

1- Middle-earth: Shadow of War Definitive Edition

Ortalama fiyatlara güncel ve tek oyunculu bir oyun arayanlar Shadow of War Definitive Edition’ı kaçırmasın. Çünkü bu yaz çıkış yapan bu oyun fiyatını 82 TL’den 41 TL‘ye çekti!

shadow of war

2- Football Manager 2019!

Henüz beta’dan çıkmamış olan FM 2019 ise daha şimdiden indirime girdi. 2 Kasım’da yayınlanacak olan oyun ufak bir indirim ile fiyatını 179TL’den 161 TL‘ye çekti.

football manager 2019 manşet

3- Dark Souls III!

İndirimleri kaçırmayan kullanıcılar Dark Souls’u da kaçırmayacaktır. Fiyatını 179 TL’den 44 TL‘ye çeken Dark Souls III, zor oyunları sevenler için bulunmaz kaftan.

dark souls 3 gameplay

4- Friday the 13th: The Game!

Steam’in çok satanlar listesinin başında yer alan Friday The 13th bu indirimlerde en uygun fiyatlı oyunlar arasında. Korku temalı oyun fiyatını 59 TL’den 8,85 TL‘ye çekti!

friday the gane

5- Rocket League!

Her indirimin olmazsa olmazı Rocket League bu indirimlerde de fiyatını düşürdü. 20 TL altına alınabilecek en iyi oyunlardan birisi olan Rocket League fiyatını 31 TL’den 18,60 TL‘ye çekti.

Rocket League Yeni Arabalar

6- Resident Evil 7 Gold Edition!

Aksiyon oyunlarında önde gelen Resident Evil, Gold Edition paketi ile daha fazla ürün sunuyor. Fiyatı ise 158 TL’den 83 TL‘ye indi.

resident evil 7 biohazard

7- The Witcher 3: Wild Hunt!

Tek oyunculu severlerin vazgeçilmezi The Witcher bu indirimlerden nasibini aldı. The Witcher 3 fiyatını 75 TL’den 30 TL‘ye çekti.

the witcher 3 wild hunt

8- WRC Collection!

Yarışseverlerin sevgilisi WRC 5-6-7 serileri ek paketleri ile beraber satışa girdi. Aynı zamanda indirimede. Normal fiyatı 300 TL tutan paket indirim ile 126 TL‘ye satılıyor!

wrc7

9- Call of Duty Black Ops III!

COD severlerin ilgi çeken serisi Black Ops’un son oyunu indirimlerden nasibini aldı. Black Ops 3 indirimlerde 300 TL’lik fiyatını 156 TL‘ye çekti.

call of duty black ops 3

10- Through the Woods

Ucuz fiyata kütüphanesini doldurmak isteyenlere ise Through the Woods’u önerelim. Fiyatı ise 31 TL’den 6 TL‘ye düştü.

through the woods

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler