Çarşamba, Ekim 23, 2024

MSI, Computex 2024’te YZ Odaklı Yeni Teknolojilerini Duyurmaya Devam Ediyor

Computex 2024 dolu dolu geçti. Birçok marka iddialı ürünlerini tanıttı ve yeni dönemde teknolojiye yön verecek donanımlar, yazılımlar ile tanıştık. Fuar kapsamında en çok dikkat çeken markalardan birisi de MSI oldu. Fuarın ilk gününde duyurduğu ürünleri de sizlerle paylaştığımız marka, fuar kapsamında yeni ürünlerini sergilemeye devam ediyor. Gelin yeni ürünleri incelemeye devam edelim ve neler sunulduğuna göz atalım.

MEG 321URX QD-OLED

MEG 321URX QD-OLED ile Tanışın: Dünyanın İlk Gerçek AI Oyun Monitörü Her şeyden önce, MEG 321URX QD-OLED temel işlevleri son derece iyi yapmaya odaklanır. Harika, doğru renklere sahip ve OLED panellerin karakteristik özelliği olan neredeyse anında tepki sürelerine sahip muhteşem bir 4K UHD Quantum Dot OLED panel sunar.

Ayrıca, akıcı bir oyun deneyimi için gereken renkler ve duyarlılık ile neredeyse mükemmel bir oyun monitörü olmanın yanı sıra, MEG 321URX QD-OLED’in birkaç AI destekli özelliği de vardır. Burada Monster Hunter oyunlarını örnek olarak kullanacağız:

  • AI Skysight – Monitörün AI motoru mini haritayı gerçek zamanlı olarak tarar ve tehditleri sezgisel bir HUD ile vurgular.
  • Sağlık / Keskinlik / Ruh Kesmesi / Cephane Göstergesi Spektrum Çubuğu – Akıllı görüntü tanıma kullanarak, MEG 321URX QD-OLED sağlığınızı, keskinliğinizi, ruh kesme ölçerinizi veya cephane durumunuzu algılar ve bunu yerleşik Spektrum çubuğunda (RGB aydınlatma ile) gerçek zamanlı olarak günceller.
  • AI Yükseltmesi – Oyununuza özel ihtiyaçlarınıza göre eğitebileceğiniz tamamen eğitilebilir bir AI modeline erişim kazanın! Bu özel eğitilmiş AI modelleri, basit bir yazılım güncellemesi ile monitörünüze yüklenebilir.

Mükemmel bir QD-OLED oyun paneli ve akıllı özelliklerin birleşimi, oyun deneyiminizi çeşitli oyunlarda üst seviyeye taşıyacaktır. Cephanenizden sağlığınıza kadar, MEG 321URX QD-OLED Oyun Monitörü yoğun bir savaş sırasında bile daha farkında olmanıza yardımcı olur.

MSI MEG 321URX QD

MSI

MSI MPG 321CUPF

Computex 2024’te sergilemek için çok heyecanlandığımız yeni bir konseptimiz de var – MPG 321CUPF Monitörü.

Hiç daha düşük bir çözünürlükte ultra yüksek kare hızlarında rekabetçi oyunlar oynayabilmeyi, ancak muhteşem açık dünyalarda inanılmaz 4K çözünürlükte gezinti deneyiminden ödün vermeden yapmayı arzuladınız mı?

MSI MPG 321CUPF Çift Modlu Monitör tam da bunu sunuyor! 4K UHD (2160p) çözünürlüğü 160Hz’de veya FHD (1080p) çözünürlüğe düşüp 320Hz yenileme hızında akıcı bir deneyim sunabiliyor.

Mod 1: 4K UHD (3840 x 2160) @ 160Hz Mod 2: 1080p FHD (1920 x 1080) @ 320Hz

Çift mod, oynadığınız oyunun türüne bağlı olarak çözünürlük ve yenileme hızını seçme imkanı sunarak en üst düzeyde oyun esnekliği sağlar. Hızlı tempolu rekabetçi FPS oyunları için çözünürlükten ödün verip daha yüksek yenileme hızlarına geçin veya yenileme hızından ödün verip çözünürlüğünüzü net bir 4K’ya yükseltin! Seçim sizin.

MSI MEG 321URX QD

MSI

MSI’ın Yeni Çıkacak AI Gaming Masaüstü Bilgisayarları, Oyunculara Eşsiz Bir Oyun Deneyimi Sunuyor.

Gelişmiş AI teknolojisiyle donatılmış MEG VISION X AI, MSI’ın AI ENGINE aracını dokunmatik ekranlı bir YZ destekli insan-makina arayüzüne entegre ediyor. 13.3” ebada sahip dokunmatik ekranı dilerseniz ikinci bir monitor olarak da kullanabilirsiniz.

BENZER:  GPT-4.o Mini Duyuruldu Nasıl Özellikler Geldi?

Akıllı algılama kullanarak oyuncunun etkinliğine göre donanım ayarlarını otomatik olarak optimize eden MEG VISION X AI ayrıca bulut ve özel YZ asistanı işlevleri sunmakta. MSI Artist x MSI Chat aracılığıyla, yerel olarak üretken YZ çalıştırarak yüksek kaliteli görüntüler üretebilirsiniz.

Ayrıca, internet bağlantısına ihtiyaç duymadan, yerel klasörlerdeki belgelerden otomatik olarak metin oluşturabilir, Soru-Cevap yapabilir ve özetler oluşturabilir, böylece hassas verilerin güvenliğini sağlar.

Microsoft Copilot sesle kontrol işlevi, kullanıcıların sadece “Hey Copilot” diyerek uyandırmasına ve arama komutları vermesine olanak tanır. Copilot, yerleşik hoparlör aracılığıyla doğrudan yanıt verebilir ve yapay zeka ile insanlar arasındaki sınırı daha da bulanıklaştırır.

MEG VISION X AI MEG VISION X AI

MEG - Vision X AI

PRO MP252 E2 İş ve üretkenlik odaklı monitör.

Masaüstü deneyiminin en iyi yönlerinden biri, daha verimli bir çalışma oturumu için çalışmalarınızı birden fazla monitöre yayabilme olanağıdır. Ancak, çok görünür olan kenar çizgileri, özellikle odaklanmak istediğinizde oldukça dikkat dağıtıcı olabilir.

Computex 2024’te, özellikle çoklu monitör kurulumları için tasarlanmış en yeni PRO MP252 E2 Monitörlerimizi bulacaksınız. Birden fazla monitör arasında sınırları en aza indiren 4 tarafı çerçevesiz tasarımı ile geniş ve kesintisiz bir çalışma alanı sunar. Şık, düz çizgili tasarımı, çoğu tasarım estetiğine zahmetsizce uyum sağlar.

PRO MP252 E2 Monitörler, kaliteli bir panel ile 120Hz yenileme hızına ve optimal görüntüleme konforu için gerekli tüm göz koruma özelliklerine sahiptir. Bu, sadece göz yorgunluğunu önlemekle kalmaz, aynı zamanda uzun saatler boyunca çalışmanıza olanak tanır ve uzun vadeli sağlığınızdan ödün vermez.

PRO 12 - PC Hocası

MSI

Sürdürülebilir Teknoloji Özel Ödülü: MSI Cubi NUC Serisi Mini PC

MSI Cubi NUC 1MG ve MSI Cubi NUC 13MQG serisi Mini PC kompakt, enerji verimli, FSC sürdürülebilir malzeme ile COMPUTEX 2024’te Sürdürülebilir Teknoloji Ödülü ve Red Dot 2024 tasarım ödülü kazandı. Atıkları azaltmak amacıyla PCR (Tüketici Sonrası Geri Dönüştürülmüş) plastik malzemelerle, geri dönüşümlü hamur kalıplama yöntemi kullanılarak üretildi.

Ödül sahibi Cubi serisi, üretkenliği artırmak için tek tıklamayla enerji tasarrufu düğmesi, karbon emisyonları göstergesi ve enerji maliyeti hesaplamalarını destekleyen özel Power Meter uygulaması gibi birkaç yenilikçi çevre dostu özellik sunar. Mini PC ayrıca Thunderbolt 4 ile dört ekran desteğine sahiptir ve özel MSI Power Link işlevi ile gelir.

Bu özellik, Cubi NUC sersini monitör arkasına monte etmeyi tercih eden kullanıcılar için seçili MSI monitörlerde güç düğmesinin aynı zamanda Cubi NUC cihazını da açmasını sağlar. Ayrıca, Cubi NUC serisi çift 2.5G LAN ve DDR5 bellek ile donatılmıştır. Cubi NUC 13MQG üzerindeki güvenlik arttırıcı tasarım daha sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sağlayan vPro teknolojisini destekler. Cubi NUC serisi, MSI’ın çevresel sorumluluk ve teknolojik yenilikçilik konusundaki kararlılığının bir ifadesidir.

Cubi NUC 4 - PC Hocası Cubi NUC - PC Hocası Cubi NUC 2 - PC Hocası MEG VISION X AI

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler