Salı, Ekim 22, 2024

Zotac’da El Konsolu Pazarına Dahil Oluyor, İşte Zotac Zone!

Bildiğiniz üzere birkaç yıl önceye kadar el konsolu pazarına hükmeden tek bir şirket vardı. Hepinizin tahmin edebileceği gibi bu firma Nintendo’ydu. Fakat Steam Deck‘in piyasaya sürülmesi ardından işler biraz değişti. Pek çok bilgisayar ya da bilgisayar bileşeni üreticisi bu sektöre adım atmaya başladı. Bunlar arasında Asus, MSI, Lenovo ve Logitech (Logitech için Android tabanlı streaming konsolu denebilir.) gibi dev üreticiler yer alıyordu. Geçtiğimiz saatlerde Zotac’da işbu firmalar arasına resmen eklendi.

OLED Ekran, Ryzen 7 8840U ve Daha Fazlası

ZOTAC ZONE 2 - PC HocasıZotac Zone gücünü AMD Ryzen 7 8840U adlı yongadan alıyor. İşbu yongaya eşlik eden 16 GB LPDDR5X RAM ve 512 GB M2 SSD de bu konsolda bulunuyor.

AMD Ryzen 7 8840U adındaki bu yonga, Full HD çözünürlükte ve düşük grafik ayarlarında pek çok oyunu rahatlıkla oynatabiliyor. Yapılan bazı testlerde Forza Horizon 5‘te, yüksek grafik ayarlarında ve 1080p çözünürlükte ortalama 80 FPS sunabildiğini, Cyberpunk 2077‘de ise en düşük grafik ayarlarında ve 1080p çözünürlükte ortalamada 40 FPS elde edilebildiğini görebiliyoruz.

BENZER:  Apple Music %100 Zamlandı Güncel Fiyatları! (2024)

ZOTAC ZONE 2 1 - PC Hocası

Ekran tarafına geldiğimizde tam 7 inç boyutunda, 1080p çözünürlüğe sahip OLED bir panel bizleri karşılıyor. Bu panel 120 Hz tazeleme hızını da kullanıcılarına sunuyor. Zotac Zone’un Windows 11‘le çalıştığını da belirtmeden geçmeyelim.

Batarya tarafında ise 48,5 Wh‘lik bir kapasite sunan Zotac Zone, üç saate yakın bir oyun deneyimi sunabilecek gibi gözüküyor. Tabi bu oyuna ve ortam koşullarına göre mutlaka değişecektir.

Son olarak fiyat tarafına gelecek olursak eğer Zotac Zone için şimdilik açıklanan resmi bir fiyat bulunmuyor. Öte yandan rakipleri ile benzer (800 dolar dolaylarında) bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler