Perşembe, Nisan 25, 2024

Steam Yaz İndirimleri Ne Zaman Başlıyor? PUBG İndirime Girecek Mi?

Paylaş

silkroad gaminggentr

PC oyuncularının oyun platformu Steam’in yaz indirimleri ne zaman başlıyor? Gelin hep birlikte öğrenelim.

PC oyuncularının oyun oynamak için en çok kullandığı platformlardan birisi olan Steam, indirimlere doğru ilerliyor. Yılın dört mevsimi dört defa büyük indirime giren Steam, yeni bir indirime daha ilerliyor.

İlkbahar, yaz, sonbahar ve kış mevsimlerinde indirime giren Steam, en büyük indirimlerini yaz ve kış mevsimlerinde yapıyor. İndirimlerde hemen hemen tüm oyunlar indirime giriyor. Tabi oyuncularında cüzdanları sonuna kadar açılıyor.

Yine her yıl olduğu gibi yaz geldi ve oyuncuların çoğu üç aylık tatile çıktı. Oyuncular Steam’in indirimlerini beklerken; Steam ise kazanacağı paraları düşünüyor. Gelin Steam Yaz İndirimleri 2018’in ne zaman başlayacağına göz atalım.

steam summer sale 1 min

Steam Yaz İndirimleri 2018 Ne Zaman Başlıyor?

Geçtiğimiz 2017 yılında Steam indirimlerini 22 Haziran tarihinde başlatmış, Temmuz’da sonlandırmıştı. Bu yıl ise Steam’den gelen açıklamaya göre tarih hemen hemen aynı olacak. Steam Yaz İndirimleri 2018, 21 Haziran tarihinde başlayıp 4 Temmuz‘da sonlanacak.

21 Haziran – 4 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan indirimler, 14 gün sürecek. İndirimlerde hemen hemen Steam’deki tüm oyunlar indirime girecek. %90’a varan indirimler, oyuncuların cüzdanlarını sonuna kadar açacak. İndirim 21 Haziran saat 20.00’da başlayacak, yine 4 Temmuz 20.00’da sonlanacak. Tabi bunlarda 1, 2 saat atma olabilir.

PUBG İndirime Girecek Mi?

Steam’in en çok oynanan oyunlarından birisi olan PUBG, kullanıcılar tarafından oldukça sevildi. Kullanıcıların merak ettiği konulardan birisi ise PUBG’nin indirime girip girmeyeceği. Gelin PUBG’nin Steam Yaz İndirimleri’nde indirime girip girmeyeceğine bakalım.

Açıkçası bizim bu konudaki düşüncemiz, PUBG’nin yaz indirimlerinde indirime girmeyeceği yönünde. Keza oyunun kullanıcılar tarafından sevilmesi bunun en büyük etkenlerinden birisi. Yine piyasadaki diğer oyunlara nazaran daha ucuz bir fiyata çıkması oyuncuların alım imkanlarını yükseltmişti.

tencent pubg

Ancak küçükte olsa şöyle bir ihtimalde var. PUGB, son dönemlerde Fortnite ile kıyasıya bir rekabet içerisinde. Bu rekabette maddi yandan Fortnite öne geçti bile. Bu dönemde PUBG’nin Steam’de indirimli olarak satılması satışlarını artırabilir.

Tabiki başta dediğimiz gibi küçük bi olasılık. Keza oyunu alacak olanlar çoktan aldılar bile. Geride kalan kesimin büyük bir kısmının ise ya sistemi yetmiyor, yada oyunu beğenmiyorlar diyebiliriz. Bu nedenle büyük ihtimalle PUBG bu indirimlerde indirime girmeyecek.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

2 YORUMLAR

  1. Yanılıyorsunuz, indirime girme ihtimali çok yüksek, 70 TL yi pahalı bulan ama indirime girdiği anda satın almak için pusuda bekleyen binlerce kullanıcı var, çevremdeki çoğu insan bu yönde düşünüyor bende dahil, ayrıca Fortnite’ın PUBG’yi geçmesi ve PUBG incelemelerinin “çoğunlukla olumsuz” olması oyunun indirime girip satışları artırması yönünde bir baskı uyguluyor, üretici firma ve steam bu yönü mutlaka gözden geçirecektir.

    • Yanıldığımız bir durum olduğunu düşünmüyorum. Keza belirttiğiniz ihtimallerin hepsini yazıda belirttik. Her iki ihtimalide değerlendirdik. Bize göre bu şekilde dedik. 4-5 gün sonra hep birlikte göreceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler