Perşembe, Nisan 25, 2024

Steam’de, Euro Truck Simulator 2’nin DLC’lerinde efsane indirim başladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Herkes tarafından çok ama çok sevilen Euro Truck Simulator 2‘nin kendisine ve DLC’lerine indirim uygulandı. 1 Haziran’a kadar geçerli olacak olan indirime gelin yakından bakalım.

DLC’ler aşırı uygun bir indirimle karşımıza çıkıyor!

DLC’leri tek tek almak büyük bir sıkıntı lakin bu indirim ile DLC almayı planlayan Euro Truck Simulator 2 severler kesinlikle ama kesinlikle bu fırsatı kaçırmamalılar. Ana oyun %75 indirim ile 9,75 TL’ye düşmüş, uygulanan indirim oranı gerçekten güzel.

ETS2

İndirimdeki DLC’ler

  • Euro Truck Simulator 2 Essentials %76 indirimle (28,68 TL) – Paket Bilgisi: Euro Truck Simulator 2, ETS 2 – Going East!, ETS 2 – Scandinavia, ETS 2 – High Power Cargo Pack, ETS 2 – Cabin Accessories, ETS 2 – Wheel Tuning Pack
  • Black Sea Bundle %55 indirimle (52,66 TL) – Paket Bilgisi: Euro Truck Simulator 2, ETS 2 – Going East!, ETS 2 – Turkish Paint Jobs, ETS 2 – Romanian Piant Jobs, ETS 2 – Road to the Black Sea, ETS 2 – Bulgarian Paint Jobs

Özellikle Black Sea Bundle çok uygun bir fiyata geliyor çünkü içerisindeki Road to the Black Sea DLC’si tek başına 38,40 TL. Eğer siz Road to the Black Sea DLC’sini satın almayı düşünüyorsanız şayet 14,26 TL fazla ödeyerek Bundle halini satın alabilirsiniz.

Euro Truck Simulator 2 1

İndirime giren diğer DLC’lerin tekli satış fiyatları

Görsellere tıklayarak tekli DLC’lerin satış fiyatlarını görebilirsiniz. Steam üzerinde “Son Derece Olumlu” değerlendirmesine sahip bir oyunu denemek isteyenler varsa şayet Euro Truck Simulator 2’yi kesinlikle denemeliler çünkü oyun tam anlamıyla arkadaşlarla eğlenmek ve vaktinizi sakin bir şekilde geçirebilmeniz için var diyebilirim.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler