Perşembe, Mart 28, 2024

Realme’nin yeni akıllı saati Realme Watch tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzun süredir gündemde yer alan Realme Watch, bugün yapılan resmi lansman ile tanıtıldı. Türkiye’de de satılması beklenen saat bakalım bizlere ne gibi özellikler sunuyormuş.

Firmanın ikinci giyilebilir ürünü oldu!

Geçtiğimiz haftalarda akıllı bilekliğini tanıtan Realme, şimdi ise akıllı saatini tanıttı. Saatin çerçeveleri oldukça büyük lakin renkli kordon seçenekleri gerçekten hoş olmuş. Kalın çerçeveler o kadar da çok sırıtmıyor.

realme watch 1024

Peki saatin özellikleri nasıl?

  • Ekran: 1,4 inç 320×320 piksel renkli LCD (Corning Gorilla Glass 3 ile korunuyor)
  • Pil: 160 mAh (7-9 gün arasında bir pil ömrüne sahip)
  • Sertifika: IP68 (3 metre derinliğe kadar suya dayanıklılık)
  • İşletim Sistemi: Realme’nin kendi işletim sistemi (Android 5.0 ve üzeri)
  • Bluetooth Versiyonu: 5.0
  • Fiyat: Yaklaşık 50 dolar

Saatin tüm özelliklerini aktif ettiğinizde maksimum 7 günlük bir pil performansı sunuyor. Saatin aynı zamanda güç tasarrufu modu da mevcut. Bu mod ile saat 20 güne kadar pil performansı sunuyor.

Realme Watch, içerisinde 12 tane saat kadranı ile geliyor. Varsayılan saat kadranında saat, tarih, hava durumu, adım sayısı, nabız ve kalori bilgileri yer alıyor. Oldukça sade ve minimal bir tasarıma sahip olan saat, fiyatıyla güzel bir seçenek olacak gibi.

Realmewatch

Arayan kişileri, gelen mesajları, Facebook, Instagram ve WhatsApp bildirimlerini de gösteren Realme Watch, aynı zamanda da dinlediğiniz müziği ve daha birçok özelliği bizlere sunuyor.

Realme Link mobil uygulaması ile çeşitli ayarlara erişim sağlayarak saatiniz kullanım zevkini daha da artırabilirsiniz. Saatin kordonlarının değiştirilebilir olduğunu hatırlatmak isterim çünkü dilediğiniz zaman farklı renkte ve desende kordon satın alıp saatinizin görünüşünü değiştirebilirsiniz.

Realme Watch spor aktivitelerini de unutmamış ve birbirinden farklı spor modlarını saatin içine yerleştirmiş. Bu modlar sırasıyla şu şekilde: Badminton, kriket, iç mekan koşusu, dış mekan koşusu, yürüyüş, yoga vb.

Realme Watch

Genel anlamda gerçekten fiyatını hak edecek bir ürün olmuş diyebilirim çünkü 50 dolar için hem güzel özelliklere sahip olması hem de saat biçiminde olması Realme Watch için satış oranı açısından iyi olacaktır.

Sizce bu tarz akıllı saatlerin piyasaya sürülüyor olması giyilebilir teknoloji ürünleri seven kişiler için iyi oluyor mu? Yorumlarınızı belirtmeyi unutmayın 🙂

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler