Cuma, Nisan 19, 2024

Redmi Note 9 Pro Türkiye’de Satışa Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji şirketlerinden olan Redmi, daha önceden Türkiye için tanıtımını yaptığı Note 9 ailesini, satışa sundu. Telefon Türkiye garantili olarak, büyük bir teknoloji mağazasında satışa çıktı.

Note 9 Pro, iki farklı teknik seçenekle kullanıcılarla buluşacak. Kullanıcıların ilk seçeneği 64 GB depolama ve 6 GB RAM bulunduran modeli, bu model 3.299 TL’den satışta. Diğer model ise 128 GB depolama ve yine aynı  şekilde 6 GB RAM’e sahip ve 3.599 TL fiyat etiketiyle mağazalarda yerini aldı.

global pazara ozel redmi note 9 pro tanitildi iste fiyat ve ozellikler 4

Türkiye’ye gelen iki farklı renk seçeneği bulunmakta. Note 9 Pro, beyaz ve yeşil olmak üzere iki renkle satın alınabilir durumda.

Diğer ülkelere satılan modellerin renkleri ile bir kıyaslama yapılacak olursa, biraz haksızlığa uğramışız gibi duruyor denebilir. Telefonun güzel renkleri mevcut fakat söylediğimiz gibi Türkiye’de bulunmamakta.

Redmi Note 9 Pro Teknik Özellikleri

  • 6.67 inç LCD FHD+ ekran
  • 16 megapiksel tek ön kamera
  • 6 GB/8 GB RAM (8 GB RAM’e sahip model Türkiye’de bulunmuyor.)
  • 64 GB/128 GB depolama
  • 64 megapiksel merkez + 8 megapiksel ultra geniş açı + 5 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik olmak üzere 4 arka kamera

xiaomi redmi note 9 pro tropik yesil xiaomi turkiye garantili redmi note 9 pro 1682 63 B

Xiaomi imzalı olan telefon, piyasada bulunan bir çok rakibine göre başarı kaydedebilecek mi bilinmez ama fiyat/performans olarak iyi gibi duruyor denebilir.

“Gibi” kelimesini kullanıyorum çünkü piyasada bir çok aynı segment ve aynı fiyatta telefon mevcut. Yeni çıkan telefonlara ya da tanıtılan telefonlara yetişmek, tam anlamıyla inceleyebilmek çok güç. Neler olacak hep birlikte, gelecek dönemde göreceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler