Cumartesi, Nisan 20, 2024

Steam’de F1 2018’in Fiyatında İnanılmaz İndirim Yapıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yarış oyunlarının babası niteliğindeki F1 serisinin 2018 versiyonu Steam’de inanılmaz bir indirime girdi. F1 2018 Steam’de tam %75 oranında indirim aldı.

Yarış oyunları denilince akla gelen ilk oyunlar NFS, Forza gibi olsa da bu oyunlar sokak yarışlarını ele alır. Tabi birde pistler vardır ki bunların macerası bambaşkadır. Pist yarışlarını konu alan F1 Serisi yıllardır bu alanda kendini geliştirdi. Artık pist yarışı yapmak isteyenlerin aklına ilk gelen oyun F1 diyebiliriz.

Codemasters tarafından geliştirilen F1 2018’e Steam’de indirim geldi. Daha öncesinde hafta sonuna özel ücretsiz olarak sunulan oyun bunun hemen arkasından indirime girdi. İndirime inanılmaz dememizin başlıca nedeni ise tam %75 oranında olması. E tabi buda fiyatı inanılmaz ölçüde aşağıya çekiyor.

f1 2018 2

Oyunun fiyatı normalde 92 TL. Ancak Steam’e özel gelen bu %75 indirim oyunun fiyatında ciddi oynamalar yaptı. Oyunun fiyatı 92 TL’den tam 23 TL’ye düştü. Daha önceden yarış oyunlarına bu kadar para verilirmi diyenler vardı. Ancak bu indirim oyunu satın almak için bulunmaz bir neden.

Oyuna sahip olmak için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Sizde bir yarış oyunu tutkunu iseniz F1 2018′ gelen bu harika indirimi kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler