Salı, Ekim 22, 2024

Steam’de Tom Clancy’s Oyunları İndirime Girdi

Yine Steam ve yine bir indirim haberiyle karşınızdayız. En son peşi sıra gelen yayıncı indirimlerini görmüştük. Bu kez bir dönem indirimi ya da bir yayıncı indirimi söz konusu değil. Bu kez bir oyun serisi için indirim var. Steam’de Tom Clancy’s oyunları indirime girdi.

Popüler olan birçok oyunda karşımıza çıkan indirimler, seriye sahip olmayan oyuncuların da dikkatini çekecektir diye düşünüyorum. Fakat şu da var ki söz konusu indirimler, sınırlı süre için geçerli olacak. Yani elinizi biraz çabuk tutmanız gerekiyor.

Steam’de Tom Clancy’s İndirimleri Kapsamında Yeni Fiyatlar

İndirimler 4 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Sonrasında oyunları eski fiyatlardan almaya devam edebileceğiz. Peki hangi oyunda nasıl bir indirim söz konusu? Aşağı bunun için bir liste ekleyelim.

BENZER:  Xbox Game Pass'e Eklenecek Yeni Oyunlar Açıklandı! İşte Temmuz Listesi

Steam’de Tom Clancy’s İndirimleri

Steam’de Tom Clancy’s İndirimleri

  • Tom Clancy’s Rainbow Six Siege – %60 indirimle 91 TL
  • Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint – %80 indirimle 53 TL
  • Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands – %80 indirimle 117 TL
  • Tom Clancy’s The Division – %70 indirimle 104 TL

İndirimlerde en çok dikkat çeken ve öne çıkan bu 4 yapım. Bunun dışında diğer indirimleri görmek için de burada yer alan Steam sayfasını kontrol edebilirsiniz.

Biraz daha eski ama yine seriye ait olan oyunlarda daha uygun fiyatları da görmek mümkün. Özellikle Rainbow serisinde eski yapımlarda bir hayli avantajlı fiyatlar var.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler