Cumartesi, Temmuz 27, 2024

T-Mobile “Keşke Türkiye’de Olsa” Diyeceğiniz Üç Aylık Ücretsiz Deneme Sürümünü Başlattı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

3Alman GSM Operatörü T-Mobile, geçtiğimiz günlerde “keşke ülkemizde de olsa be usta” diyeceğiniz potansiyel müşterilerin T-Mobile hizmetini üç ay boyunca ücretsiz olarak denemelerini sağlayabilen tamamen yeniden tasarlanmış “Network Pass” özelliğini kullanıma sunudu.

Yeniden tasarlanan T-Mobile ile birlikte müşteriler, iPhone cihazlarının eSIM işlevini kullanarak Network Pass hizmetine dahil olabiliyorlar. T-Mobile’ın sunduğu hizmet, mevcut bir operatörün hizmeti ile birlikte test edilebiliyor ve T-Mobile, kullanıcıların şirkete geçiş yapıp yapmayacağını karar verebilmeleri için ağ performansını görüntülemek ve belirli bir alandaki tipik bir müşterinin ortalama 5G deneyimini karşılaştırmak için araçlara sahip olduklarını belirtti.

Üç ay boyunca 5G bağlantı hızında sınırsız erişim!

t mobile network pass
T-Mobile "Keşke Türkiye'de Olsa" Diyeceğiniz Üç Aylık Ücretsiz Deneme Sürümünü Başlattı! 2

Network Pass hizmeti, potansiyel müşterilere üç aylık süre boyunca 5G dahil sınırsız veri sağlıyor. Ayda 50GB’dan fazla veri kullanan müşteriler, veri önceliklendirmesi sebebi ile bir sonraki aylık döngüye kadar hızların düştüğünü görebiliyorlar. T-Mobile deneme süresi boyunca SD kalitede video akışı ve tethering (mobil internet paylaşımı) yasağı sağlıyor.

Yalnızca tüm iPhone sahipleri tarafından kullanılabilen bu özelliğin benzerinin ülkemizde olması da tadından yenmezdi diye düşünüyorum. Bakalım ülkemizdeki yerli/yabancı GSM şirketleri buna benzer hizmetler sunacaklar mı?

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler