Cuma, Nisan 19, 2024

Takip Edilesi Twitter Fenomenleri

Paylaş

silkroad gaminggentr

Gün geçmiyor ki sosyal medya da yeni bir fenomen doğmasın. Peki takip ettiğimiz fenomenlerin kaçı özgün veya bize birşeyler katabilecek kişiler ? Tabii ki birçok kişiyi takip ediyor ve bundan zevk alıyor olabilirsiniz, bu yazımız da benim takip etmekten zevk aldığım ve sizinde takip etmekten hoşlanabileceğinizi düşündüğüm birkaç Twitter kullanıcısını not düşeceğim. Öncelikle listeme dahil edeceğim kullanıcıları farklı kulvarlardan seçmeye özen gösteriyorum ki; kısa yazımızda herkese hitap edebilecek birşeyler ortaya çıksın.

@YildizTilbe: Benim tanıtmama kesinlikle ihtiyacı olmayan Yıldız Tilbe’yi bilmemeniz olanaklı değil. Hani olurda Twitterda aktif olduğunu bilmiyorsanız diye listemin en tepesine koymayı kendime borç bildim. Yıldız Ablamız Twitter da sürekli gündem olacak tweetleriyle zaman zaman bizleri güldürürken zaman zaman da derin düşüncelere saplıyor.

tweet1

@lagaribey: Ne iş yaptığından emin olmadığım ama astronomi tutkusu ve bilgisi su götürmeyecek mükemmel bir hesap. Kendisini anonim tutmayı seven ve takipçilerine sadece gökyüzünün derinliklerini aktarmaya çalışan müthiş bir insan. Takip edeli ne kadar süre oldu bilmiyorum ama ilk gördüğüm günden beri her floodunu her tweetini okuyorum, astronomiye ilginiz olmasa bile okumaya değer tweetlerine göz atmak isteyeceğinizi düşünüyorum.

tweet2

@defutbolsports: Futbol takip etmeyi seven ve bunu mizahla birleştirmekten zevk alan biriyseniz bu hesabı takip etmenizi öneriyorum. Herhangi bir takıma sempati besleyerek tweet attığından hiç şüphelendiğim olmadı, bu da hanesine bir artı yazmama sebep oldu. Normalde futbol ile alakalı hesapları yöneten adminlerin hangi takımı tuttuğunu anlamanız çok uzun sürmez ve olaki sizin ile aynı takımı desteklemiyorsa iş çok çirkinleşebiliyor 🙂

tweet3

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler