Cumartesi, Nisan 27, 2024

Tekken 7 Sistem Gereksinimleri

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dövüş oyunları denildiğinde akla ilk gelen isimlerden olan Tekken , yeni serisi olan Tekken 7‘yi 2 Haziran 2017 tarihinde oyun severlerin beğenisine sundu. Steam‘de 149 Liralık satış fiyatı olan Tekken 7 sistem gereksinimleri bakalım sizlere ne kadar uyacak. Şunu söylemem gerekiyor ki Tekken 7 sistem gereksinimleri tam manasıyla orta segment, hata orta-üst bilgisayarları hedef alıyor. Unreal 4 oyun motorunu kullanan Tekken 7, Nvidia ile işbirliği ile hazırlandı. Hal böyle olunca Gtx 1080 ile 4K çözünürlükte 60 fps yakalanabiliyor.

Oyunun detaylarına baktığımızda hikaye modu en dikkat çekici özellik olarak karşımıza çıkıyor. Uzmanlaşmanın diğer Tekken oyunlarına kıyasla daha zor olduğu belirtilen Tekken 7‘de silah kullanılabiliyor. Dil seçeneklerinde ne yazık ki Türkçe mevcut değil. Konuşmalarda Japonca ve İngilizce kullanılırken alt yazılar ve menüde 11 dilde mevcut. Yapılan incelemelerde “Çok Olumlu” rütbesini şimdiden takabilen Tekken 7‘nin 223 Liralık Deluxe Edition ve 74 Liralık Season Pass paket seçenekleri olduğunu da belirteyim.

İşte karşınızda Tekken 7 Sistem Gereksinimleri:

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler