Çarşamba, Nisan 24, 2024

Teknoloji Devi Teknosa 76 Mağaza Hakkında Açıklama Yaptı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Tüketici Elektroniği ve Teknoloji Mağazaları olarak yakından tanıdığımız Teknosa, toplamda 76 mağazasını birden kapatma kararı aldığı konusunda pek çok haber yapıldı. Şimdiye kadar 13 mağaza kapatıldığı iddia edilmiş ve Teknosa‘nın neden mağaza kapatma stratejisini uyguladığı hakkında pek çok haber yapılmıştı. Ancak Teknosa tarafından yapılan açıklamaya göre böyle bir şeyin olmayacağı belirtildi.

“Teknosa Açıklama Yaptı”

Teknosa tarafından yapılan resmi açıklamaya göre internette kısa süre içerisinde yayılan 76 mağaza kapatılması haberlerinin asılsız olduğu ve kapatma ile ilgili bir kararın yer almadığı söylendi. Türkiye çapında 300 adet mağazaya yakın olan Teknosa 76 adet mağazanın kapatılma konusunda bir kararın olmadığını söyledi.

Yapılan en son durum değerlendirmesine göre bu şekildeki haberlerin 76 mağazanın kapatılmasına ilişkin bir kararın bulunmadığı ve Yönetim Kurulu tarafından da açıklanmış bir yazılı bildiri olmadığı söylendi. Ardından “Konu ile ilgili gelişmeler olduğu taktirde, kamuoyu ile paylaşılacaktır.” açıklaması ile son verildi.

Teknosa
“Aksi Beklenmiyor”

Hatırlayacak olursanız geçtiğimiz senelerde Darty, Electro World ve BestBuy gibi firmalar Türkiye’den çekilme kararı almış, ardından bu sene Sanal Pazar ve Gold Bilgisayar hakkında iflas erteleme başvurusu yapıldığı belirtilmişti.

81 şehirde Teknosa mağazası bulunurken, en son 288 mağazaya düşen firma, 76 mağazanın kapanması konusunda konuyu netliğe kavuşturmuş oldu.

Kaynak: NTV

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler