Salı, Nisan 23, 2024

Televizyonlar Hacklendi Zannedildi Peak Games Ortalığı Kavurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ortalama 10 dakika önce yani saat 22:10 sularında Peak Games‘in yeni televizyon reklamı tam 41 kanalda yayınlandı. Reklam normal bir reklam olmadığı için, pek çok insan ilk başta izlediğinde tüm televizyonların hacklendiğini zannederek sosyal medya hesaplarında paylaşımlarda bulundular. Peki Peak Games neden böyle bir reklam verdi?

Şuanda Peak Games Basın Toplantısı Düzenleniyor

Türkiye’de faaliyetlerine devam eden ve çok yakında büyük projelere imza atmaya hazırlanan Peak Games şuanda İstanbul/Taksim’de bulunan Soho House’da basın toplantısı gerçekleştiriyor. Bu toplantı gerçekleşirken, aynı zamanda tam 41 büyük televizyon kanalında reklam verdiler. Bu reklamı hem basın toplantısındakiler hem de ekranı başında bulunan izleyiciler de gördü.

Reklamda şirketin genel politikasından tutun, kendisini aşmak isteyen, özgün fikirleri bulunan, teknolojik anlamda gelişmeleri takip edip, onlarla sınırlı kalmayacak kişilere yönelik detaylar yer alıyordu. Reklamın sonunda da Peak’ın iş başvurularının açıldığını ve ekibin kurulması için yeni fikirlere ihtiyaçları oldukları belirtildi.

peak games

Çok İlginç Bir Reklam

Reklamı ilginç yapan herhangi bir ürünün öne çıkmıyor oluşuydu. Zira şimdiye kadar Türk televizyon tarihinde bu tür reklamlara rastlamak çok zor. Reklam ortalama 3 dakika 41 saniye sürdüğü için, ayrıca televizyonlara vermiş oldukları paranın hesabını yapmaya kalkarsak altında kalabiliriz.

Zira çalışma hayatımda pek çok reklam projesinde yer aldım. Bu projelerden edindiğim tecrübelere göre televizyon reklamlarında 1 saniyesi binlerce TL’den başlıyor. Bu kadar büyük bir reklam gelirini televizyona bu şekilde yatırmak ne kadar doğru tartışılır tabi ama, şimdiden etki gösterdi diyebiliriz.

peak games is ilani 002

Uydular Hacklendi Zannedildi

Reklam bu kadar uzun olunca ve tüm kanallarda aynı reklam çıkınca insanlar ilk etapta televizyonların ve uyduların hacklendiğini belirttiler. Zira ilk kez karşınıza bu tür bir reklam çıktığı için bu şekilde düşünülmesi normal. Reklam bittiğinde ise Peak web sitesi üzerinden/jobs adresinde yeni iş ilanları paylaşıldı. Eğer uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, Peak‘ın iş ilanlarına göz gezdirebilirsiniz.

Peak’ın Yayınlanan Yeni Resmi Reklamı

Peak Games Televizyonda Yayınlanan Reklamdan Bir Kaç Kesit

Yolculuğumuz 8 yıl önce, Türkiye’den dünyaya uzanan bir teknoloji şirketi olma hayaliyle başladı.

Takım olmayı ve gelişmeyi her türlü başarının önüne koyarak ilerledik. Dünyaya etki edecek ürün ve teknolojilerin ancak bu anlayışla yaratılacağına inandık.

Bugün, dünyanın en büyük mobil uygulama geliştiricilerinden biriyiz. Ürünlerimiz 193 ülkede, 300 milyondan fazla kişi tarafından kullanılıyor. Hayallerimiz ise bunun çok daha ötesinde.

Milyarlarca insanın hayatına dokunan teknolojiler geliştirmek ve dünyayı değiştirmek için takım arkadaşları arıyoruz.

İşte bu nedenle sana ulaşmak istedik. Bizim için tecrübelerinin değil, hayallerinin büyüklüğü önemli.

Seni sonuna kadar destekleyen bir ekibin olsun istiyorsan, tanışalım.

Peak Games Kimdir?

Geliştirdikleri Toy Blast ABD’de en çok oynanan 10 oyun arasına girmiş bir Türk şirketidir. Kurucusu Sidar Şahin olan ve 2010 yılından bugüne kadar firmayı geliştirmeye devam eden başarılı bir CEO. Firmanın şuanda kazandığı gelirlerin %90‘ı Avrupa pazarından, diğerleri de ABD pazarından geliyor.

Aynı zamanda bundan yıllar önce Facebook’tan ve diğer platformlardan yakından tanıdığımız Zynga Games, Peak’ı 2017 yılında 100 milyon dolara satın almış ve ekip kendisini hızlıca büyütmüştü.

Size hatırlayacağınız bir not daha vereyim; 101 Plus Okey oyununun yapımcısı da Türk firması olan Peak Games‘tir. Ve geliştirdikleri Türkiye’de en fazla oynanan oyunlardan bir tanesidir.

peak games sidar sahin ceo

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler