Perşembe, Mart 28, 2024

Tesla, Araba Sigortası Ürününü Piyasaya Sürdü!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bazı kullanıcılar web sitesi kapanmadan önce beklenenden yüksek oranlar aldılar; Tesla’nın 28 Ağustos’ta Kaliforniya’da şirket içi araba sigortası ürününü piyasaya sürmesinden birkaç saat sonra, şirket fiyat teklifi vermeyi bıraktı ve sigorta web sitesine erişimi askıya aldı. Şimdi ise 29 Ağustos’ta saat 8’de ET’den itibaren tekrar aktif görünüyor ancak Tesla’nın sigorta sitesi çalışıyor ve sahiplerine fiyat teklifi sunarken bile, bazı insanlar sonuçlardan memnun değildi.

Şirket, Sitede ‘Hatalar’ olduğunu kabullendi.

Şirket, bazı müşterilerin fiyat tekliflerini etkileyen “hatalar” bulduğunu söylüyor, ancak bunun dışında herhangi bir özellik sunmayı reddetti. Şirket, karar verildiği zaman ne olacağını söylemeden, web sitesi çözüldüğü anda yedekleyeceğini söyledi. Bu akşamdan itibaren tekrardan aktif olduğunu gördük.

Tesla’nın sigorta mini sitesi Çarşamba günü saat 15 civarında ETM’yi piyasaya sürdü, ancak kullanıcılar sadece birkaç saat içinde siteye girmekte sorun yaşadıklarını bildirdi. Şirket 6:49 PM’de “Tesla Sigorta’da bazı güncellemeler yaptığını” ve hizmetin “kısa süre sonra tekrar çevrimiçi olacağını” tweetledi. On yedi dakika sonra, şirket “devam eden bir Algoritma güncellemesi” olduğunu tekrar tweetledi. 

tesla model s elon musk

Hem Tesla Motors alt sınıfı hem de şirket sahibi forumları, beklenenden daha yüksek teklif aldıklarını iddia eden kişilerin gönderileriyle dolu. Şirket, rekabete oranla yüzde 20 daha düşük oranlar vaat ettiğinden, bazı mal sahiplerini hayal kırıklığına uğratmış gibi görünüyor. (Ancak, söz konusu sahiplerin çoğu, şikayet ettikleri karşılaştırmaların kanıtını sunmadı.)

Sigorta teklifi, Tesla’ya araba tasarlama ve üretme süreçleri kadar fazla para gerektirmeyen bir ürünle daha büyük marjlar yaratma yolu sağlayabilir.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler