Cuma, Nisan 26, 2024

Tesla Model S için performans güncellemesi geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kullanıcılarının memnuniyetini üst seviyeye çekmek için çabalayan Tesla, Model S aracı için yeni performans güncellemesi yayınladı. Güncellemeye Ludicrous adı verildiği gibi, araca hız bakımından yeni değerler kazandırıyor.

Elektrikli otomobil klasmanında rakipleri ile yarışmaya devam eden Tesla Model S, güncelleme sonrasında kullanıcılarının memnun edecek gibi. Hatırlarsanız bundan bir kaç ay öncesinde Model S’in kendi kendine yaptığı kazalar firmayı endişelendirmiş, acilen yeni güncellemeler yapılarak bu sorun ortadan kaldırılmıştı. Şimdi ise merakla beklenen o performans güncellemesinin detayları belli oldu.

Artık Android telefonlar gibi otomobiller de güncellemeler alarak yeni özelliklere sahip olabiliyorlar. Tesla ise Ludicrous için yeni bir performans güncellemesi ile kullanıcılarının karşısına çıktı. Firma yeni güncelleme sayesinde 0-100 arasında iyileştirmelere gitmiş. Bu mod 0-100 değerini 2.5 saniyeden 2.4 saniyeye çekiyor. Yani Tesla Model S artık 0 kilometreden 100 kilometreye 2.4 saniyede çıkabilecek.

tesla model s
Güncelleme nasıl yapılıyor ?

Eğer Tesla Model S aracına sahipseniz güncellemeyi yapabilmeniz için bir kaç adımı izlemeniz gerekiyor. İlk olarak Ludicrous+ modunu merkezde yer alan ekranların altında bulunan butona 5 saniye basılı tutmanız gerekecek. Ardından mod otomatik olarak aktif hale gelerek bir güncelleme ekranı sizi karşılayacak. Sonrasında ise ekran anlık gösterge bölümünü aktif ederek güncelleme tamamlandığında size bildirim verecek.

Tesla Model S için yapılan güncelleme ile alakalı DragTime güzel bir video çekmiş. Güncellemelerin nasıl yapıldığına dair detayları öğrenmek isterseniz aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler