Cumartesi, Mayıs 4, 2024

The Crew Motorfest Kısa Süreliğine Ücretsiz Oluyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son zamanlarda canınız yeni bir yarış oyunu oynamak istiyorsa ve hangi oyunu satın almanız gerektiğine karar veremediyseniz ya da henüz bütçe oluşturamadıysanız sizler için güzel bir fırsat doğmuş olabilir.

Forza Horizon 5‘e rakip olarak piyasaya sürülen The Crew Motorfest başlıkta da gördüğünüz üzere kısa süreliğine ücretsiz oluyor. Kısa süreli dememizin sebebi oyunu sadece birkaç günlüğüne oynayabilecek olmanızdan kaynaklanıyor. Yani oyun sizin olmuyor, sınırlı bir süre için ödünç veriliyor.

The Crew Motorfest 14 Mart tarihinde Ubisoft Connect ya da Epic Games Store üzerinden indirip oynamaya başlayabileceksiniz. 14 Mart’ta başlayacak ücretsiz hafta sonu etkinliği 18 Mart itibariyle de son bulacak. Bu süre zarfında oyuna muhtemelen bir miktar indirim de gelmiş olacak. Bu sayede işbu oyunu deneyip beğenen oyuncular kampanyalı fiyattan satın da alabilecek. Oyunun en baz versiyonunun şu anki fiyatının da 1199 TL olduğunu söylemekte yarar var.

The Crew Motorfest Nasıl Bir Oyun?

The Crew Motorfest, Ubisoft tarafından geliştirilen ve 2023 yılında yayımlanan bir yarış oyunudur. The Crew Motorfest, The Crew serisinin üçüncü ve son oyunudur. İşbu oyun, oyunculara uçak, otomobil ve tekne gibi çeşitli araç türleriyle yarışma fırsatı sunar. Bununla birlikte The Crew Motorfest farklı yarış modları, görevler ve etkinlikler de içerir. Oyuncular araçlarını özelleştirebilir, geliştirebilir ve yarışlarda rakipleriyle rekabet edebilirler. Ayrıca oyuncular diğer oyuncularla çevrimiçi olarak ya da bir ekip oluşturarak oluşturdukları ekiple beraber yarışabilir.

The Crew Motorfest Sistem Gereksinimleri Neler?

Minimum:

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
  • İşlemci: Intel Core i5 4460 ya da AMD Ryzen 5 1400
  • Bellek: 8 GB (Çift kanallı kurulum)
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1060 6 GB ya da AMD Radeon RX 480 8 GB
  • Depolama: 40 GB (SSD Önerilir)

Önerilen:

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
  • İşlemci: Intel Core i5 8400 ya da AMD Ryzen 7 2700X
  • Bellek: 8 GB (Çift kanallı kurulum)
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce RTX 2060 6 GB ya da AMD Radeon RX 5700XT 8 GB
  • Depolama: 40 GB (SSD Önerilir)
Cihan Seldüz
Cihan Seldüz
Teknoloji ve bilime ilgi duyan, bu konularda bol bol araştırma yapıp kendini geliştirmeye çalışan PC Hocası editörü.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler