Cumartesi, Nisan 27, 2024

The Elder Scrolls: Blades Artık Nintendo Switch’te!

Paylaş

silkroad gaminggentr

The Elder Scrolls: Blades Erken Erişim sürümünde ayrıldıktan sadece iki gün sonra, oyun resmi olarak Nintendo Switch için piyasaya sürüldü!

The Elder Scrolls: Blade oyunu Nintendo Switch için ücretsiz olarak sunulmakta ve elde taşınır, kenetlenmiş ve masa üstü modlarında oynatılabilir. Oyun ayrıca çapraz ilerleme desteğine de sahip durumda, bu nedenle iOS ve/veya Android platformlarında hali hazırda bu oyunu oynuyorsanız, istediğiniz zaman istediğiniz iki cihazda kaldığınız yerden devam edebilme hakkına sahipsiniz.

Çapraz ilerleme ve bulutun çalışması için her iki oyunda da bir Bethesda.net hesabına ihtiyacınız olduğunu unutmayın.

The Elder Scrolls: Blades aynı zamanda çapraz oynamayı da desteklemektedir, yani platformdan bağımsız olarak arkadaşlarınızla sohbet edebilir ve Arena oyuncularıyla savaşabilirsiniz. Arkadaşınızın hangi platform üzerinden oyunu oynadığı pek önemli değil.

Eğer bir Nintendo Switch sahibi iseniz, The Elder Scrolls: Blades oyununu buradaki linkten ücretsiz olarak indirebilirsiniz sevgili dostlar. Onun haricinde “Keşke olsa be abi, ama kim kaybetmişki biz Nintendo Switch bulalım” diyorsanız hiç üzülmeyin; iOS ve Android için linkleri de sizlere bırakıyoruz 🙂 Keyifli oyunlar

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler