Pazar, Mayıs 19, 2024

The Last of Us Part 1 FSR3 Desteği Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

AMD’nin geliştirmiş olduğu FSR3 teknolojisi güncel ve yeni çıkarılacak oyunlara hızından ödün vermeden destek sunmaya devam ediyor.

Naughty Dog ve Iron Galaxy tarafından geliştirilen The Last of Us Part 1 için FSR3 desteği geliyor. 

AMD Radeon resmi X hesabından FSR3 desteği geleceğini paylaştı. Geçtiğimiz hafta Sons of The Forest için FSR desteğini sunan AMD listesine bir yeni oyununu daha ekledi.

Söz konusu teknolojinin oyuna gelmesini zaten bekliyorduk. Neticede DLSS 2 teknolojisi ve FSR 2.2 sürümünün desteği oyunculara geçtiğimiz yılın Mart ayında sunulmuştu.

Grafikleri ve hikayesi ile gönüllerde taht kuran The Last  of Us, FSR3 teknolojisi ile daha akıcı bir oyun deneyimi ve bizlere grafik kısmında görsel bir şölen sunacağından şüphemiz yok.

Bazı modlar da her ne kadar FSR3.5 desteği sunulsa da oyuncular sorun ve hatalar ile karşılaşıyordu ancak duyurulan yeni güncelleme ile yepyeni bir oyun deneyimi sunulacağı beklenmekte.

Bilmeyenler için kısaca AMD’nin geliştirmiş olduğu yazılım teknolojisinden bahsedelim ve böylece FSR3 ile The Last of Us Part I için oyun deneyiminde nasıl bir etkisi olacağından da bahsetmiş olalım.

AMD FSR3 jpg

AMD FSR3 Teknolojisi Neden Önemli?

Oyunculara yönelik olarak geliştirilmiş bu teknoloji performans tarafında büyük bir rol oynamakta. Oyun içi kare hızının yüksek seviyelerde arttırarak sizlere akıcı bir ortam sağlayabilmekte.

FSR3 desteği sunulan oyun listesine The Last of Us Part I ile beraber Remant ll ve RoboCop Rogue City oyunları eklendi.

Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknolojinin içinde kaybolan kendini geliştirmeye çalışan biri :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler