Pazar, Mayıs 5, 2024

The Walking Dead’deki Salgının Nasıl Çıktığına Dair Esprili Yaklaşım

Paylaş

silkroad gaminggentr

The Walking Dead dizisini izleyenler bilir; salgının nasıl başladığı, dizinin başlangıcından itibaren bilinmiyordu. İzleyicileri diziye bağlayan en büyük etkenlerden biri de, bu merak uyandırıcı bilinmezlik. Bu konuda ısrarla sorular soran izleyicilere yanıt geldi. Fakat öyle ciddiye almamak lazım çünkü yapılan açıklama resmen şaka. Anlaşılan yapımcı ekip, izleyicileri sancılandırmayı seviyor.

Bu Salgın Nasıl Başladı Arkadaş?

The Walking Dead dizisi, AMC üzerinden yayınlanan ve dünyayı etkisi altına alan zombi salgınını konu edinen bir dizi. 

Dizi, başrol oyuncusu Rick’in başından geçenler üzerine odaklanırken, yan karakterlere de senaryoda fazlasıyla yer ayıran bir yapım.

The Walking Dead İçin Dokuzuncu Sezon Onayı Verildi İÇERİK PNG min

Dizinin başlangıcından itibaren gözler önüne serilen bir zombi saldırısı söz konusu. Bu salgın; ısırılma ve tırnaklanma gibi vakalar sonucunda hızla yayılıyor. Hayatta kalan herkes, hayatta kalmaya devam etmeye çalışıyor fakat herkes büyük bir bilinmezlik içerisinde. Nasıl başladı bu salgın?

Bunu ne senaryoda yaşayan karakterler, ne de izleyiciler biliyor. Bu durum da, diziyi takip edenlerde büyük bir meraka yol açıyor. 

Bu konuda sürekli olarak yapımcılarla iletişime geçerek sorular soran izleyicilere bir yanıt geldi. Fakat bu yanıt, seyircilerin merakını hiç gidermemişe benziyor. Zira verilen yanıt, resmen şaka gibi.

Sıkça sorulan soru, Fear the Walking Dead panelinde tekrar gündeme geldi. Yapımcılardan Gale Anne Hurd, salgının nasıl başladığına dair yöneltilen soruya esprili bir dille yanıt verdi.

Hurd, başka bir AMC dizisi olan Braking Bad‘i kullanarak verdiği yanıtta; “Salgının kaynağı, Breaking Bad‘deki meth. Bunun onaylanmış ve kesin bir bilgi olduğunu tahmin etmek hiç zor değil.” ifadelerini kullandı. 

Gördüğümüz gibi, sevgili okurlar. Dizinin 9. sezonu hazırlanıyor, hala salgının nasıl çıktığı net değil. Yapımcılar, bu durumun cevabını vermekten kaçınıyor. Belki dizinin sonunda salgının nasıl başladığını öğrenebiliriz. 

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler