Cumartesi, Nisan 20, 2024

The Walking Dead’in 9. Sezonunda Maggie’yi Göremeyebiliriz

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnişli çıkışlı bir izlenme başarısı ile 9. sezonuna hazırlanan The Walking Dead dizisi, son günlerde pek çok söylenti ile izleyicilerin ilgisini çekiyor. Hemen her karakterinin belli bir kitle tarafından benimsendiği ve sevildiği dizide, en dikkat çekici karakterlerden biri olan ve Lauren Cohan tarafından canlandırılan Maggie Greene karakteri için, yeni sezonda rol almama ihtimali olduğuna dair birkaç söylenti izleyicileri düşündürüyor. 

Dokuzuncu Sezonda Kritik Kararlar Verilebilir

Başta belirtmem gerekir ki, diziyi geriden takip eden izleyiciler için bu yazının devamında ufak tefek spoil’ler ile karşılaşabilirsiniz.

Rick’in deli fişek oğluşu Carl Grimes’ın ısırılmasıyla; bu karakteri seven pek çok izleyici, The Walking Dead‘de beklenmedik senaryoların gerçekleşebildiğinden bir kez daha emin olmuştu. Dizide çoğu karakter; kendisini seven bir kitleyi arkasına aldıktan sonra, en umulmadık anda ve en umulmadık mekânlarda The Walking Dead dünyasına veda etmişti. 

Bu yaşanan olayların ardından kimi izleyiciler sevdiği karakterin ölümüyle hüsrana boğulmuş ve diziyi izlemeyi bırakmış, kimi izleyiciler ise daha büyük bir merakla diziye sımsıkı sarılmıştı. Fakat bu seferki haberimiz, senaryodan ziyâde; senaryonun işleyişi ile ilgili yapılan sözleşmeler üzerine, sevgili hocalar. 

The Walking Deadin 9. Sezonunda Maggieyi Göremeyebiliriz İÇERİK PNG min

Dizinin 9. sezonu  hazırlanırken, sevilen karakterlerden biri olan Maggie‘nin yeni sezonda olup olmayacağı hakkında yeni bir gelişme ile karşı karşıyayız.

Her Şey, Yapılacak Sözleşmelere Bağlı

Yeni sezonda gösterime hazırlanan çok sayıda dizi için başrol teklifi alan ve The Walking Dead dizisinde Maggie Greene‘ye hayat veren Lauren Cohan‘ın; dizinin yapımcıları ile yaptığı görüşmelerde, erkek karakterler ile aynı ücreti talep ettiği söyleniyor. Cohan tarafından bulunulan talebin ilk aşamada tamamen onaylanmadığı ve görüşmelerin devam ettiği de bilinenler arasında. Eğer ki gerekli anlaşmalar imzalanamaz ise, dizinin sevilen karakteri Maggie‘ye can veren Lauren Cohan’ı 9. sezonda göremeyebiliriz

Anlaşmalar hakkkında bir diğer söylenti de, 9. sezonda başrol Rick karakterini canlandıran Andrew Lincoln ve Daryl karakterine hayat veren Norman Reedus ile gerekli anlaşmaların sağlandığı yönünde… 

9. sezonu geçtiğimiz haftalarda onaylanan dizinin yeni bölümlerinde, Maggie dışında farklı karakterleri de göremeyebiliriz. Her şey, yenilenecek sözleşmelere bağlı olacaktır. Umarız ki, heyecanlı ve sürükleyici bir yeni sezon ile karşılaşırız.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler