Cumartesi, Temmuz 27, 2024

The Witcher 3 Satış Rakamları Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

CD Projekt Red, Witcher 3 ve Withcer serisinin satış rakamlarını açıkladı.

2015 Yılında çıkan ve hala çokça oynanan Witcher 3, çıktığı yıl çok beğenilmişti. Oyun bunu 2015 senesinde Game Of The Year almasıyla da kanıtlamıştı. Geçtiğimiz  günlerde de CD Projekt Red oyunun çıkışının 8.yılını kutlamıştı.

witcher 4

Hatta geçtiğimiz yıl Ekim ayında şirket seriyi genişleteceklerini açıklamıştı. Seri için 5 oyun duyuran şirket oyunlar hakkında da genel bir bilgi vermişti. Bu 5 oyundan oyuncuları en heyecanlandıran oyunun Polaris proje ismi olan oyun olduğunu söylemek mümkün. Buradaki en büyük sebep ise bu oyun yeni The Witcher serisinin başlangıcı olacak. Bunun dışında CD Projekt Red, ekim ayında polaris ile birlikte 5 oyun duyurmuştu fakat diğer oyunlar için detaya inmemişti.

The Witcher 3 Ne Kadar Sattı ?

Şimdi gelelim büyük soruya Witcher 3 ne kadar sattı ?

Şirket oyunun ve serinin toplamda ne kadar sattığını geçen günlerde açıkladı.

witcher 1

Bu açıklamaya baktığımızda The Witcher 3 2015’den bu yana tek başına 50 Milyon adet kopya satmış oluyor Bu satış rakamlarıyla birlikte oyun tüm zamanların en çok satan oyunlar listesinde kendine 10. sıradan yer buluyor.

witcher 3

Serinin toplam satış rakamını ise CD Projekt Red,  75 Milyon kopya olarak açıkladı. Bu 75 Milyon satışın, 50 Milyonu Witcher 3‘e ait olduğuna göre serinin önceki iki oyunu toplam 25 Milyon satmış oluyor.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler