Perşembe, Nisan 25, 2024

The Witcher Dizisi 2020’den Sonra Netflix’te Yayınlanacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Özellikle son oyun olan The Witcher 3: Wild Hunt ile video oyunu sektörüne damga vuran The Witcher yapımının beyaz perdeye aktarılacağını daha önce de duymuştuk. Dizinin ne zaman yayına gireceği ise muammadan öteye geçmezken, senaryo yazarı Lauren Schmidt Hissrich, dizinin 2020’den önce yayına girmeyeceğini belirtti. Dizinin yayınlanacağı ekran ise, şuan için Netflix olarak belirlenmiş durumda.

Bir Süre Daha Beklememiz Gerekecek

Oyun sektörüyle az çok alakası olan herkes bilir, The Witcher’ın neler ifade ettiğini. Rol yapma(RPG) unsurlarının bolca bulunduğu seride içerik ve senaryo yapıma o kadar güzel yedirilmiştir ki, insanın bu seriye hayranlık beslemesi gayet doğaldır. Her çıkardığı yeni oyunda bu dünyaya yeni şeyler katmayı başaran Cd Projekt Red ekibi, özellikle serinin 3. oyununda bizlerin fazlasıyla beğenisini kazanmış ve kendilerini kanıtlamışlardır.

İşte bu seri, çok da uzun olmayan bir süre sonra beyaz perdeye taşınacak. Daha önce de bazı video oyunlarının sinema ortamına taşındığını görmüştük fakat bu sefer diğer yapımlara göre daha çok sabırsızlanıyoruz.

The Witcher Dizisi 2020den Sonra Netflixte Yayınlanacak İÇERİK JPEG

Dizinin, Andrzej Sapkowski’nin roman serisinden esinlenilmiş bir senaryo ile izleyicilerin karşısına çıkacağı bilinmekte. Dizi senaryo yazarlığı için kararlaştırılan isim ise, Lauren Schmidt Hissrich olarak belirlenmiş durumda.

Lauren Schmidt Hissrich’in açıklamasına göre, dizinin yayınlanma tarihi 2020’yi bulacak. Dizinin ilk sezonunun 8 bölümden oluştuğu belirtilirken, pilot bölüm senaryosunun da tamamlandığı bilinenler arasında.

Peki Dizide Hangi Karakterleri Göreceğiz?

Karakterleri hangi oyuncuların canlandıracağı konusunda henüz net bilgiler veremiyoruz. Lâkin, dizide göreceğimiz karakterler hakkında bazı bilgiler mevcut. Yennefer, Triss Merigold, Ciri, Regis, Vilgefortz, Milva, Emhyr, Jaskier, Cahir, Leo Bonhart, Roach, Borch Three Jackdaws ve tabii ki Rivia’lı Geralt; dizide bizlerin karşısına çıkacağı doğrulanan karakterler.

Şuan için Netflix ile bir anlaşma yapıldığı bilinirken, bu durumun dizi çıkana kadar değişebileceği de tahmin edilmekte. Dizinin senaryo işleyişi hakkında da belirli bilgiler yokken, şuan için Netflix’in resmi sitesinde The Witcher’ın senaryosuna dair bir açıklama bulunmakta. Açıklamada “Mutasyona uğramış canavarları avlamakla uğraşan Witcher Geralt, insanların yaratıklardan daha kötü olabildiği bir dünyada kendine yer edinmeye çalışmaktadır.” ifadeleri yer alıyor.

Umarız ki daha çok beklemeden, bu güzel video oyunu serisinin dizisi ile de buluşabiliriz.

 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler