Cuma, Temmuz 26, 2024

Thermaltake, 25. Yıl Ortanca Mavisi Koleksiyonunu CES 2024’te Tanıttı 

Paylaş

silkroad gaminggentr

PC dünyasının Premium markası Thermaltake, bu sene 25. yıl dönümünü kutluyor. CES 2024 fuarına da katılan markanın 25. yılına özel olarak birçok yeni ürün sunduğunu ve mevcut ürünlerinde de güncellemelere gittiğini görüyoruz. Bu noktada markanın sürprizlerinden birisi de Thermaltake Ortanca Mavisi renkli ürün koleksiyonu oldu.

Thermaltake Ortanca Mavisi Koleksiyonu ile CES 2024’te!

Markanın yeni koleksiyonu birçok kategorisine hitap edecek şekilde sunuluyor. Özel koleksiyon güç kaynağı, fanlar, AIO sıvı soğutmalar, oyun koltukları, oyun fareleri ve kasalarda sunuldu.

Yeni koleksiyonda yer alan ürünlerin görsellerinden örnekleri de hemen aşağı ekleyeceğiz ama önce bir soruya da yanıt verelim.

Markanın neden Ortanca Mavisi seçimi yaptığına ilişkin bir açıklaması var. Açıklamada “Mavinin canlandırıcı tonu Ortanca Mavisi, canlılığı zarafetle harmanlıyor ve cesur bir yaratıcının ruhunu taşıyor.” ifadelerine yer verildiğini görüyoruz. Yeni renklerle güncellenmiş olan koleksiyon ne kadar ilgi çekecek artık onu zamanla göreceğiz. Biz şimdi yeni renk seçeneğiyle sunulan ürünlerin örnek görsellerini sizlerle paylaşalım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler