Cuma, Nisan 26, 2024

Sonunda Geliyor: Tiggo 4 Pro Satış Tarihi Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Chery’nin yeni araçları için sıkı bir takip var. Çünkü Türkiye şartlarında baktığımız zaman otomobiller hem rakiplerine göre daha ucuz hem de daha donanımlı. Bunu Türkiye’de satışa çıkan ilk 3 modelde gördük. Yeni gelecek modellerden biri olan Tiggo 4 Pro serisinde bunu daha net göreceğiz. Zira paylaşılan bilgilere bakacak olursak araç ülkemizdeki en iyi fiyat performansı sunan SUV modellerinden biri olacak. Haliyle çok araştırılan ve çıkış tarihi merak edilen de bir araç. Neyse ki seriyi bekleyenler için yavaş yavaş bilgiler de gelmeye başladı. Sonunda Tiggo 4 Pro satış tarihi gözüktü.

Tiggo 4 Pro Ne Zaman Satışa Çıkıyor? 

Aracın satış tarihi konusunda hala bir açıklama yok ama markanın düzenlendiği bir lansmana ait bazı görüntüler paylaşıldı.

Lansmandan çekildiği söylenen görüntülere göre Tiggo 4 Pro, 2024 yılının ikinci çeyreği içerisinde satışa çıkacak. Yani bu demek oluyor ki Nisan ile Haziran arasındaki dönemde aracın satışları başlayacak.

Satışa çıkacak olan ilk modeller 1.5L atmosferik motora sahip olacağını ve ilk modellerin manuel vitesli olacağını belirtelim.

Tiggo 4 Pro

Görsellere göre değerlendirecek olursak otomatik vites seçeneği için biraz daha beklemek gerekecek. Zira bu modelin de Q3 içerisinde yani yılın üçüncü çeyreğinde satışa çıkacağı gözüküyor. Temmuz ile ile Eylül arasındaki dönemde de bu modelleri göreceğiz.

Tiggo 4 Pro satış tarihi için artık daha fazla şey biliyoruz ama aracın fiyatı konusunda hala bir belirsizlik var.

Tiggo 4 Pro

Evet modelin çok iddialı bir fiyattan geleceği biliniyor. İlk etapta aracın 800 bin TL seviyelerinde olacağı söylenmişti. Gelecek olan ilk parti manuel vites olunca, daha boş paketlerin geleceğini anlıyoruz ve 800 bin TL iddiası biraz daha güçleniyor.

Ama doların durumu, aracın çıkış yapacağı dönemde otomobil pazarının durumu gibi etkenler var. Hepsini düşündüğümüz zaman fiyatlar beklentileri aşabilir. Bekleyip göreceğiz.

Bu arada aracın özelliklerini merak edenler için daha önce paylaşmış olduğumuz içeriği hemen şuraya ekliyorum.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler