Çarşamba, Mayıs 1, 2024

Togg Sıfır Faiz Kampanyası Başladı – Fiyatlar Nasıl?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yerli elektrikli otomobil için beklenen kampanyalar sonunda yapılmaya başlandı. Araç ilk duyurulduğu zaman da bir kredi kampanyasından söz edilmişti. Beklenen kredi kampanyası sonunda açıklandı. Mart ayına özel olarak gelen kampanyada hem miktar yüksek hem de sıfır faiz avantajı var. Gelin zaman kaybetmeden fiyatlardan söz edelim ve kampanyanın detaylarına bir bakalım.

Togg Kredi Kampanyası Detayları

Kredi kampanyası T10X V2 RWD modelini tercih eden sürücüler için geçerli olacak. Uzun menzil versiyonu satın almak istediğiniz zaman 350.000 TL seviyesine kadar kredi kullanabiliyorsunuz. 12 ay vadeli olarak sunulacak olan kredi de faiz oranı ise %0,00 olarak açıklandı. Yani tamamen sıfır kredi.

Bu şekilde geri ödeme olarak ise 29.166,67 TL ödemeniz gerekiyor. Bir üst kredi kampanyasına geçtiğiniz zaman ise miktar biraz daha artış gösteriyor. Bir üst kredide 575.000 TL için 24 ay vade imkanı var ve faiz oranı da %1,99 olarak belirlenmiş durumda.

Togg Sıfır Faiz Kampanyası

24 aylık vade sunan bu kredi için aylık geri ödeme tutarı ise 32.459 TL olarak açıklandı. Kampanya kapsamın da sunulan bir diğer avantajdan da söz edelim.

Sunulan bu kredilere ek olarak 31 Mart 2024 tarihine kadar verilen siparişlerde sabit fiyat garantisi sunuluyor. Araç teslimatına kadar fiyatlar değişmiyor.

Togg Sıfır Faiz Kampanyası

Artık bu hamleler araca olan ilgiyi ne kadar değiştirir bilemiyoruz ama 1.432.600 TL gibi bir başlangıç fiyatı olduğunu hatırlatalım. Kredi kampanyasının sunulduğu uzun menzilli versiyonda 1.823.000 TL gibi bir fiyat karşımıza çıkıyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler