Cuma, Mart 29, 2024

Toyota C-HR Türkiye’de Üretilecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Toyota firmasının yeni Crossover serisinin son örneği olan Toyota C-HR modeli Türkiye’de üretilecek. Yapılan açıklamalara göre iç mekan tasarımları ve aracın yeni görselleri dahil tüm detayları belli oldu. Yeni Toyota C-HR modeli hakkında motor seçenekleri ve detayları haberimizde.

Yeni Toyota C-HR Nasıl Olacak ?

İlk olarak Paris’te gördüğümüz aracın konsepti Toyota tarafından adeta törpülenmiş. Fazlası ile iddialı, sportif, agresif ve uçuk hatlar bu araçta karşımıza çıkıyor. Ancak dışarıdaki görüntü kadar iç dizayn da unutulmamış. Kapı panellerinden başlayarak, iç konsola doğru mavi şeritler çok dikkat çekiyor. Ek olarak yapay ambiyans ışıkları ve led panelin yanı sıra, 8 inçlik multimedya ekranını araçta görebilmek mümkün.

Toyota C-HR 1.2 litre benzin seçeneği ile otomobil Toyota’nın son zamanlardaki SUV modelleri ile kıyaslanıyor. Ayrıca hibrit motor seçeneği ve 122 beygir güç seçeneği de aracın teknik özellikleri arasında yer alıyor. Toyota C-HR‘nin yakıt tüketim değeri ise 100 kilometrede 3.7 litre.

Türkiye’de üretilecek olan prototip, önümüzdeki yıllarda seri üretime geçecek. Ancak aracın hangi şehirde üretileceği bilinmiyor. Ancak Toyota C-HR modeli Türkiye’de üretilen ilk hibrit araç ve ilk Crossover modeli olarak kayıtlara geçecek. Aracın tüm görsellerini yukarıdaki galerimizden videosunu da aşağıdan inceleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler