Perşembe, Nisan 25, 2024

Tüm 2021 Samsung Neo-QLED TV’ler AMD FreeSync Premium Pro’ya Sahip Olacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’a göre, oyun oynamak için TV kullanan oyuncuların %80’i bir Xbox ya da PlayStation konsoluna sahip. Her ikisinin de AMD FreeSync’i desteklediği düşünüldüğünde, bu özelliğin TV’lerde bulunması artık bir önem taşıyor. AMD FreeSync Premium Pro otomatik en boy oranı ayarı, 120Hz yenileme hızı ve 5,8 ms’lik giriş gecikmesine sahip yeni Neo-QLED TV‘ler yalnızca halk için değil, aynı zamanda oyunculara da mümkün olan en iyi oyun deneyimini sunmayı amaçlıyor.

Tum 2021 Samsung Neo QLED TVler AMD FreeSync Premium Proya Sahip Olacak 1

Mini LED arkadan aydınlatmaya sahip Samsung Neo-QLED TV‘ler, öncekilerden daha yüksek kontrast oranına sahip. Bu TV’ler, görüntüyü izleme ortamına göre otomatik olarak ayarlayabilen bir Neo-Quantum işlemciyi bünyesinde bulunduruyor. Hem QN85A hem de QN90A serisi, eski spor Quantum HDR 24x ve ikincisi Quantum HDR 32x’e sahip olan 4K çözünürlükle birlikte geliyor.

Tum 2021 Samsung Neo QLED TVler AMD FreeSync Premium Proya Sahip Olacak 2

QN800A, 8K çözünürlüğe ve Quantum HDR 32x’e sahip. QN900A aynı zamanda 8K çözünürlüğe sahip ancak 65 inç modelde Quantum HDR 48x, 75 ve 85 inç modellerde ise Quantum HDR 64x yer alıyor.

Bu TV’lerin 2021 yılının 1. çeyreğinin sonunda Avrupa‘da satışa sunulması bekleniyor, ancak henüz fiyatlar açıklanmadı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler