Çarşamba, Nisan 24, 2024

Tüm Sohbetlerde WhatsApp Süreli Mesajları Açma Nasıl Yapılır?

Paylaş

silkroad gaminggentr

WhatsApp süreli mesajlar özelliği giderek geliştirilmeye devam ediyor. Özellik ilk yayınlandığı zamanı hatırlayacak olursak, sadece sohbetteki kişi için süreli mesajları açabiliyorduk. Fakat yeni güncelleme ile süreli mesajlar detaylandırıldı ve artık varsayılan olarak süreli mesaj özelliği kullanılabiliyor. Peki, tüm sohbetlerde WhatsApp süreli mesajları açma adımları neler?

Güncelleme sonrasında bu özelliği nasıl kullanacağız? Bilmemiz gereken püf noktaları neler? Hadi gelin rehberimizde yeni özelliğin nasıl kullanılacağı ve detaylarının neler olduğundan söz edelim.

Tüm Sohbetlerde WhatsApp Süreli Mesajları Açma ve Süre Ayarlarını Yapma

Önce varsayılan olarak süreli mesajların nasıl açılacağını, adım adım aktaralım. Sonrasında merak edeceğiniz sorular üzerine de kısa bir bölüm yapacağız.

tüm sohbetlerde WhatsApp süreli mesajları açma

  • 1.Adım: WhatsApp Ayarlar menüsüne gidiyoruz.

tüm sohbetlerde WhatsApp süreli mesajları açma

  • 2.Adım:  “Hesap” kısmına gireceksiniz.

tüm sohbetlerde WhatsApp süreli mesajları açma

  • 3.Adım: “Gizlilik” Bölümünü seçiyoruz.

tüm sohbetlerde WhatsApp süreli mesajları açma

  • 4.Adım: Yeni seçenek “Varsayılan mesaj süresi” sekmesi gözükecektir.

tüm sohbetlerde WhatsApp süreli mesajları açma

  • 5.Adım: Burada mesajların süresi için seçiminizi yapıp onaylayın ve işlem tamam.

Artık tüm sohbetlerde WhatsApp süreli mesajları açma işlemi tamamlandı. Ama burada hem dikkat edeceğiniz püf noktalar var hem de özellik yeni olduğu için merak edilen noktalar var. Hadi soru cevap kısımlarına geçerek bunlara da yanıt vermeye çalışalım. Aklınızda soru işareti kalmasın. 🙂

Soru Cevap Bölümü 

[saswp_tiny_multiple_faq headline-0=”h5″ question-0=”WhatsApp Varsayılan Mesaj Süresi Bende Gözükmüyor!” answer-0=”WhatsApp varsayılan mesaj süresi güncellemesi henüz yeni verildi. Güncellemenin tüm cihazlara ulaşması biraz zaman alacaktır. Güncellemeleri takip etmek gerekli. ” image-0=”” headline-1=”h5″ question-1=”WhatsApp Varsayılan Mesaj Süresi Eski Sohbetleri Etkiliyor mu? ” answer-1=”Varsayılan mesaj süresi sadece yeni sohbetler için geçerli oluyor. Eski sohbetleri manuel olarak ayarlamanız lazım. ” image-1=”” headline-2=”h5″ question-2=”WhatsApp Varsayılan Mesaj Süresi Gruplarda Nasıl Kullanılır? ” answer-2=”Gruplarda varsayılan mesaj süresi özelliğini sadece grup yöneticileri düzenleyebilir. ” image-2=”” headline-3=”h5″ question-3=”WhatsApp Varsayılan Mesaj Süresinde Hangi Süreler Seçilebilir? ” answer-3=”Mesajlar 7 günlük, 24 saatlik ve 90 günlük şeklinde ayarlanabilir. ” image-3=”” headline-4=”h5″ question-4=”WhatsApp Süreli Mesajların Ekran Görüntüsü Alınabilir mi? ” answer-4=”Evet. Karşı taraf mesajların ekran görüntülerini alabilir. Bu şekilde süreli mesajlar kaybolsa bile, karşı taraf mesajları saklayabilir. ” image-4=”” count=”5″ html=”true”]

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler