Cuma, Mart 29, 2024

Türkiye’de Yeni Dönem: Adeks Bilgisayar Artık Bilgisayar Kiralıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ülkemiz içerisinde Koronavirüs vakalarının duyulmasından bu yana hem vatandaşlar hemde çoğu markalar #evdekal akımına her yönden destek vermeyi ihmal etmedi. Türkiye’nin büyük internet kafe markalarından Adeks ise kulağımıza pekte aşina olmayan bir kavram çıkardı: Bilgisayar Kiralama.

Ülkemizin köklü internet kafe şirketlerinden Adeks, Instagram profili üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgisayar kiralama hizmetini faaliyete geçirdiğini kamuoyuna duyurdu. #EvdeKal etiketi ile oyuncu kitlesine ve takipçilerine evde kalmalarını tavsiye etti.

Sadece bilgisayar değil, ekipmanlarda kiralayabileceksiniz

Şirket insanlara evde kalmayı teşvik ederken, evde kalanlar için ise bilgisyar kiralayabilme hizmeti sunacak. Adeks, “Sen bize gelemiyorsan, biz sana gelelim” sloganı ile gerçekleştirdiği duyuruda Adeks firması sadece bilgisayar kiralamayacağını aynı zamanda bilgisayar ekipmanları dahi kiralayacağını söyledi.

Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, ülkemizde COVID-19 vakalarının görüldüğünü söyledikten sonra İçişleri Bakanlığımız büyük bir hamle yaparak salgına engel olmak adına kafeler, internet kafeleri, tiyatrolar gibi kamuya açık alanları kapattı. Kişisel karantinaya, devlet ve halk harici özel sektörlerden de destek gelmesi ve bu tip yeniliklerin görülmesi gayet harika sonuç olarak herkesin evindeki bilgisayar çokta performanslı değil.

“Lafı geveleme fiyatlardan bahset hocam”

Öncelikle kiralamak istediğiniz bilgisayarlar hakkında bilgi edinebileceğiniz bir ön talep formu mevcut, bunlara ek olarak maalesef ki açık bir model yahut fiyat listesi bulunmuyor.

Bunlardan daha ziyade iletişim ile bilgi paylaşımı mevcut durumda. Ancak oyun oynamak için bilgisayar kiralayacak kişiler için üst düzey ve orta seviye sistemler mevcut olacak. Bu hizmet kapsamında kiralama öncesi ve sonrasında dezenfekte işlemlerinin yapılması mutlaka olmalı, bakalım Adeks tarafından daha fazla bilgi sunulacak mı?

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler