Perşembe, Nisan 25, 2024

Türkiye’nin En İyi 5 İnternet Dizisi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yaptığım her en iyi listesinde belirttiğim gibi en iyi internet dizileri listemizin başında da söylemem de fayda var ki; ‘en iyi’ tabiri herkesçe farklılık gösterebilir. Listede vereceğim kendimce En İyi 5 olarak nitelendirdiğim dizilerin bazılarını izlememiş olduğumu belirtmeliyim. Ee neye göre karar verdin iyi olduklarına diye sorarsanız, isimlerini çok duymuş olmam, kaliteleri yorumculardan geçer not almalarından ve izlediğim bazı sahnelerin hoşuma gitmesinden diye cevap vereceğim. Evet şimdi listemize geçelim; liste zaten en iyilerden oluştuğu için bunları bir ile beş arasında sınıflandırmayacağım.

Fi

dizifi

Oyuncuların tanınmışlığından olsa gerek yakın zamanda yayınlanmış olup hızlıca üne kavuşan dizi. Azra Kohen isimli yazarın Fi, Çi, Pi isimli seri kitaplarından uyarlanan dizinin ilk bölümü 31 Mart 2017 de izleyiciler ile buluştu.

S1f1r B1R “Bir zamanlar Adana’da”

dizisifirbir

1 Haziran 2016 tarihinde ilk bölümü yayınlanmış olan Adana’da yaşanan hayatları konu alan internet dizisi. İnternetin yeni fenomenlerinden olduğunu söyleyebiliriz.

1 Kezban 1 Mahmut

dizikezban

Türkiye’nin ilk İnteraktif dizisi olma özelliğini taşıyan bu yapım öyle sevildi ki 26 Mayıs 2016 tarihinde sinema filmi vizyona girdi. Henüz izlemediğim fakat vakit bulduğum zaman izleyebileceğim diziler arasında yer alan dizi.

Görünen Adam

dizigörünen

Çokta uzakta olmayan bir tarihte 15 Mayıs 2017 de ilk bölümü yayınlanan yeni bir internet dizisi. Hakettiği üne kavuşamamış bir dizi diyebilirim.

Porsuk

dizipor

Eskişehirde çekilen kendisini ‘rap dizisi’ olarak nitelendirebileceğimiz yapıt. İlk bölümü 1 Ağustos 2017 tarihinde yayınlanmıştır.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler