Pazartesi, Temmuz 8, 2024

TurkNet Zam Yaptı! Yeni Fiyatlar Nasıl?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Zam haberleri peşi sıra. İnternet paketleri de tabii ki zamlardan nasibini alıyor. Önce Türk Telekom kanadından bir zam açıklaması geldi. Şimdi de aslında uygun fiyatlarıyla dikkat çeken TurkNet cephesinden zam haberi geldi. TurkNet zam yaptığını açıkladı. Kullanıcılara gönderilen bilgilendirme mesajlarında da zam ile ilgili detaylar bulunuyor.

TurkNet Zammı Sonrasında Fiyatlar Nasıl Değişecek?

Paylaşılan bilgilere bakacak olursak, karar 15 Temmuz sonrasında geçerli olacak. Mevcut olan 399 TL’lik paket zamdan sonra 499 TL olarak güncellenecek. 100 TL’lik bir zam söz konusu olacak.

Zamdan etkilenmek istemeyen kullanıcılar için de bir çıkış yolu var. Kullanıcılar “ 12 ay sabit fiyat” kampanyasından yararlanırlarsa, 399 TL üzerinden 1 yıllık internet ücretlerini peşin ya da belirlenen taksit oranlarında ödeyebilecekler. Yani bir nevi zamdan etkilenmemiş olacaklar.

TurkNet Zam

Diğer yeni kullanıcılar için de bir kampanya söz konusu. Yeni abone olan kullanıcılar, ilk 3 aylık için faturalarında bir artış görmeyecekler. İlk 3 ayı 399 TL olarak ödemeye devam edecekler. Sonrasında yeni fiyattan ödemeler alınacak.

Zam haberi tatsız olsa da artık bu tür haberlere alıştığımızı söyleyebiliriz. Bundan sonraki süreçte kısa vadede yeni bir zam haberi gelir mi bilemiyoruz ama artık zam haberleri sürpriz olmaktan çıktı.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

5 YORUMLAR

  1. asgari ücrete zam gelmemesine rağmen bu kadar zam olması biraz uygunsuz. üstelik turknet peş peşe çok fazla zam yaptı. biz turkneti fiyat uygunluğu ve taahhutsuz olmasından ve hızlı internet sunmasindan seçtik. onlar ise bunları hiçe sayıp müşterilerini kaybetme yolunda. altyapim Turktelekom tarafından sağlandığında gigafiber alabiliyorsun ama Turknetten alamıyorum Yapa olmadığı için. fiyat uçtu, taahhüt zorlaması yapılmakta ve hız diğer ISS lere göre düştü. ne yapmak lazım?

  2. ben 8 yıllık kullanıcıydım. bu fiyat politikası yüzünden ve insanı enayi yerine koymasından milenicoma geçtim. daha önceleri 75 mgbs hız alıyordum sonra 35 e düşürdü türknet. ama fiyat aynı kaldı. bir sürüde boş bahaneler uydurdular. milenicom da öyle 4 4lük değil ama fiyatı şuan için uygun. bu da 35 mgbs ye veriyor.

  3. BUNUN devlet veyahut birşey ile alakası yok tamamen millette ahlaksızlık var kişiler bozulmuş devlet o bu şu gider gelir baki kalır Millet ahlâksız olmuş Gereken Kurum gereken cezayı kesip geri fiyatları indirirse işleyiş düzelir her yerde böyle Takımlardan tutun inşaat sektöründe her yerde böyle

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler