Perşembe, Nisan 25, 2024

Twitter, Doğrulanmış Hesaplardan Paylaşım Yapmaya İzin Vermiyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Twitter, şu sıralar tarihine yazılacak bir hack skandalı ile gündemde. Gece saatlerinde Twitter hacklendi ve birçok ünlü ismin hesabından paylaşım yapıldı.Bir önceki haberde detaylarını verdiğimiz hack olayı sonrasında yapılan paylaşımlarla binlerce kişinin dolandırıldığı düşünülüyor.

Hackerlerin ünlülerin hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kullanıcılardan BTC istemesi ve çok sayıda kişiyi dolandırmasından sonra, Twitter tarafından da bilgilendirme paylaşımları gelmişti. Konunun detayları ve yapılan paylaşımlar için hemen aşağı bir link bırakacağım.

Konunun Detayları için: Ünlülerin Twitter Hesapları Hacklendi – Hangi Ünlülerin Hesapları Çalındı?

Twitter işi ele aldı ve sorunu çözdü diye düşünürken, sorun hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya başladı.

Twitter hacklendi

Twitter yeni önlemlerle hackerları engellemeye çalışıyor

Hackerların yaptığı paylaşımlar silinmiş olsa da kısa süre sonra bu paylaşımların yeniden yapıldığı anlaşıldı. Hala konu üzerinde çalışan Twitter, sürekli paylaşım yapılmasını engelleyemeyince kapsamlı bir önlem kararı açıkladı.

Buna göre tüm işlemler bitene ve sorun tamamen çözülene kadar doğrulanmış olan hesaplardan herhangi bir paylaşım yapılmasına izin verilmeyecek. Kendi destek sayfasından bunu duyuran Twitter, hala çalışmaya devam ettiklerini ve kullanıcıların biraz daha sabretmesi gerektiğini söyledi.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler