Perşembe, Nisan 25, 2024

Twitter Web’e “Sabitlenmiş Sohbetler” Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sosyal medya devlerinden Twitter, genel deneyimi iyileştirmek için bir dizi yeni özellik üzerinde çalışıyor ancak tüm yeni özellikler her platformda kullanılabilir değil, şirket yeni özellikleri tüm platformlardan erişilebilir hale getirmek için çalışmalar yürütüyor. Yaptığı ters mühendislikler ile tanınan Alessandro Paluzzi’ye göre Twitter, yakın zamanda web istemcisine sabitlenmiş sohbetler özelliği getirecek.

“Sabitlenmiş Sohbetler” özelliği şu anda Twitter’ın hem iOS hem de Android uygulamalarında hali hazırda kullanılıyor ancak Paluzzi’den elde ettiğimiz bilgilere göre bu yeni özellik yakın zamanda internet sitesine de gelecek.

Bununla birlikte Paluzzi, özelliğin genel olarak kullanıma ne zaman sunulacağı hakkında bir şey söylemedi fakat önümüzdeki ayların içerisinde kullanıma sunulması bekleniyor.

Ayrıca, Twitter web istemcisinde yapılan herhangi bir değişikliğin, aslında bir web uygulaması olan Twitter PWA uygulamasına yansıtıldığını da belirtmekte fayda var. Dolayısıyla, Windows 10/11 bilgisayarınızda Twitter PWA uygulamasını kullanıyorsanız, Twitter bu özelliği web istemcisine her eklediğinde masaüstü uygulamanızdan da kullanabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler