Perşembe, Nisan 25, 2024

Ubisoft, Oyunların Çoğunu Animasyonlara Dönüştürüyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Captain Laserhawk! Plus Watch Dogs ve Far Cry 3: Blood Dragon; Fransız merkezli video oyunu şirketi Ubisoft, evcilleştirilmiş Watch Dogs masalı ve Far Cry 3: Blood Dragon etrafında kurulmuş bir franchise dahil olmak üzere birçok yeni şov ile animasyon dünyasına atılımına devam ediyor.

Watch Dogs serisi, Ubisoft’un bilgisayar korsanları konusundaki popüler oyun sersinin tonlu bir sürümü olarak tanımlanmakta. Dizi, Hollywood Reporter haberine göre araları konu ediniyor. Gösterinin nerede yapılacağı henüz belli değil ancak Watch Dogs oyun serisinin karakterlerini Chicago, San Francisco ve Londra’ya getirdi. Şov için konsept sanatı, orta yaşlı bir kızı, sibernatik versiyon ile aşağıdaki yere yansıttığını gösteriyor.

 

ubisoft untitled cybermysteries embed

Ubisoft’un boru hattındaki diğer ilginç serisi Captain Laserhawk: A Blood Dragon Vibe. Castlevania üreticisi Adi Shankar, Blood Dragon’a dayanan projeyi denetleyecek. Watch Dogs’da olduğu gibi, Ubisoft henüz çok fazla bilgi sağlamadı, ancak seriye yönelik konsept sanat, 1980’lerden esinlenerek oyunun heyecanına uyan, neon kaplı bir estetiği sergiliyor.

Ubisoft Film ve Televizyonu Departman Müdürü Helena Juguet, Muhabirlere konuştu:

“Adi harika bir video oyunları hayranı. Aynı kültürü ve referansları paylaşıyoruz,Ona karakterlerimizle çok taze ve cesur bir şey yapma özgürlüğü vermek harikaydı.”

blood dragon

Ubisoft’un, video oyun kültürüne bakan animasyonlu bir eskiz komedisi de dahil olmak üzere geliştirilmekte olan birkaç adet serisi mevcut. Ubisoft ek olarak, şirketin Rabbids Invasion animasyonunun dördüncü sezonunu yayınlamasının ardından gelen Mars’taki bir Rabbids Invasion özel serisi üzerinde çalışma sergiliyor. Üstelik, Ubisoft, Raportör’e göre popüler Rayman franchise ve Hungry Shark Squad’dan esinlenilen bir macera komedisi geliştirmekte.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler