Pazar, Eylül 8, 2024

UFL Beşiktaş Tüpraş Stadyumu için Video Paylaştı

UFL Beşiktaş Tüpraş stadyumu için yeni video paylaşıldı. Oyun ücretsiz olmasının yanında Türk takımlarına gösterdiği ilgiyle de gündeme gelecek gibi duruyor.

Paylaş

Strikerz Inc tarafından Unreal Engine motoru ile geliştirilen futbol simülasyon oyunu, UFL için yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Bilindiği üzere oyun pazarında futbol simülasyon oyunlarının popülaritesinin her geçen gün daha fazla arttığını biliyoruz.

UFL 1 - PC Hocası

Önümüzde ki yıl bu alan biraz daha genişleyecek. Zira uzun zamandır beklenen ücretsiz simülasyon oyunu olan UFL çıkış yapacak. Bir yandan oyunun çıkış hazırlıkları devam ediyor bir yandan da oyundan yeni haberler sunuluyor. Son haber ülkemiz futbol severlerini tatmin edecek cinsten. Açıklamalara göre şirket, Beşiktaş ile anlaşma sağlandıktan sonra Tüpraş Stadyumu’nun oyun içi görüntüleri paylaşıldı.

Dilerseniz UFL, Tüpraş Stadyumu’nun geliştirme videosunu sizler ile birlikte göz atalım.

UFL, Beşiktaş Tüpraş Stadyumu

YouTube video

Paylaşılan 47 saniyelik kısa videoda Tüpraş Stadyumunun modelleme aşamasını görmekteyiz.

Fiziksel olarak karşılaştırdığımız zaman, Tüpraş Stadyumuna yakın bir tasarıma sahip olan bir modelleme yapıldığını görmekteyiz.  Tribün kısmında basamakların sarı çizgilere kadar düşünülmüş ve detay bir çalışma yapılmış.

BENZER:  PS Plus Üyeleri için GTA 5 Müjdesi!

Seyircilerin oturma stilleri, öte yandan VIP tarafında ki seyircilerin konumlandırılması, saha içi aydınlatmalar, güvenlik görevlilerinin kameraları ve çok daha fazlası. Tüm bunlar saha için ne kadar detaylı bir çalışma yapıldığını göstermekte.

Detaylar güzel ve kapsamlı bir çalışma yapıldığı belli. Fakat grafikler kısmında henüz tatmin edici bir görüntü yok. Bunun da bir nedeni var. Şu an için oyun geliştirme aşamasında. Eleştirmeden önce sol atta belirtilen “Work In Progress” devam eden çalışma ibaresini gözden kaçırmamakta fayda var.

Geçen sene beta sürümü ile oyuncuların önüne sunulan UFL’nin şu an için hazırlık sürecini beraber değerlendirdik şu an için bilenenler bunlar. Yeni gelişmeler bunlar. Geliştirme sürecini sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Özellikle üç büyükler için sürpriz haberler gelebilir.

silkroadgaminggentr
Safa Harmanda
Safa Harmanda
Teknoloji ve oyun dünyasında ki gelişmeleri yakından takip eden ve yeni bilgiler öğrenmeyi kendisine elzem kılan PC Hocası editörü.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler