Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Valorant Mobil Çin’de Kapalı Betaya Giriyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Valorant Mobil, Çin’de kapalı betaya giriyor. Riot Games, 2020 yılında Valorant’ı piyasaya çıkarmıştı. Piyasaya çıktığı andan itibaren çokça oyuncu sayısına ulaşan oyunun günden güne popülerliği arttı. Riot, Valorant için E-Spor turnuvaları düzenlenmeye başladı. Oyun, şu anda Twitchte’de en çok izlenen oyunlar sırasında. Öyle ki Valorant piyasaya yeni çıkmasına rağmen CS:GO ile oyuncu sayılarında yarışa girdi.

valorant 3

Tüm bu popülariteden sonra Riot, Valorant için bir Mobil oyun çıkarmaya karar verdi. Geçtiğimiz senelerde de Mobil için geliştirilen Valorant’ın oynanış videoları internete sızmıştı. Şimdi ise söylentiye göre Valorant Mobile, Çin’de Kapalı Betaya girdi.

Valorant Mobile Çin’de Ne Kadar Kapalı Beta Sürecinde Kalacak ?

Valorant Mobile, söylentilere göre Çin’de Kapalı Betaya girdi. Bu söylentiye göre oyunun bu kapalı beta versiyonu sadece Çin’e özel olarak çıktı. Yani bu versiyonda oyunun  dili Çince olacak ve oyun sadece Çin’de ki oyunculara özel olacak.

valorant 2

Söylentiye göre ise oyunun bu Çin’de çıkan Kapalı Beta versiyonu Ağustos ayının ortasına kadar devam edecek. Bu sürüm kısıtlı olacak ve başvuran her oyuncu bu sürümü oynayamayacak.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler