Cumartesi, Nisan 27, 2024

Verizon, 1 Ekim’den İtibaren Ev Kullanıcılarına 5G İnternet Sunacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Verizon’un 5G geniş bant internet servisini 1 ekim’de Houston, Indianapolis, Los Angeles ve Sacramento‘da başlatacağını duyurdu. ABD’de hizmete giren ilk 5G hizmeti olacak.  Verizon 5G hizmetini Kasım 2017’de duyurusunu yapmıştı. Bu hizmet normal mobil 5G interneti değil. Aralık ayında yeni internet hız standartları ile tüm ağ ve telefon üreticilerinde daha etkili kullanıma sunulacak. Ancak teorik olarak, evdeki internet hızlarına göre yeni gelecek olan Verizon 5G, daha hızlı geniş bant hızları ile getirilmedir.

Aynı zamanda Verizon’un bu hizmeti gelecekte mobil 5G’nin daha hızlı devreye girmesine yardımcı oluyor. Bu da yerden kalkmak için baş döndürücü sayıda farklı teknoloji, donanım ve ortaklık içerecek. Fiyatlandırma ve kullanılabilirlik söz konusu olduğunda Verizon, eğer evinizin orası 5G altyapısını destekliyorsa 13 eylülden itibaren geçiş yapılabileceğini belirtti.

5g verizon

Mevcut Verizon Wireless müşterileri için ayda 50 dolar, Verizon olmayan sıfırdan başvuran müşteriler için ise ayda 70 dolar olarak belirlenmiş. Hizmete üye olan ilk üyelerden biriyseniz, Verizon ücretsiz yönlendirici yüklemesi, üç aylık ücretsiz hizmet, Chromecast veya Apple TV 4K ve üç aylık ücretsiz YouTube TV ile yanında hediye ediyorlar. Verizon’a göre, kurulum tamamlandıktan sonra ilk belirtilen eyaletlerde hizmete açılacak.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler