Perşembe, Mayıs 9, 2024

Volkswagen’den Golf GTİ ile Manuel Jesti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Volkswagen‘den manuel vites severlere son bir jest geldi . Çoğu aracında artık manuel vitesi seçeneğini kaldıran Volkswagen manuel vitesi seçeneği bulunmayan Golf GTİ için son bir jest yaparak manuel vitesli Golf GTİ‘ı duyurdu. Golf GTİ 380 donanım adıyla duyurulan manuel Golf GTİ‘ın donanımlarına ve teknik özelliklerine birlikte bakalım;

Golf GTI 380 Tasarım Özellikleri;

golf on

Golf GTI 380‘de oldukça dikkat çekici bir ön tasarıma yer verildiğini görüyoruz. Dikkat çekti led farları , panjurdaki GTİ‘a özel kırmızı sportif çizgiler oldukça dikkat çekiyor. Bunun yanında oldukça geniş olan havalandırma ızgaraları baklava dilimi şeklinde bölünmüş ve otomobilin tasarımına oldukça değişik ve sportif bir hava katmış. Aynı zamanda havalandırma ızgaralarının içine gizlenmiş gibi görünen 5 parça sis farlarının bu sportif ve harika görünümünü söylemden geçmek olmaz.

golf kapak

Golf GTİ 380‘nin yandan da oldukça sert durdurduğunu söylemeden geçmeyelim. Golf R‘da da gördüğümüz 19 inç boyutunda parlak siyah jantlar dikkat çekiyor. Aynı zamanda jantların içinde bulunan frenlerde Golf GTİ‘a gittiğim kadar dururum lafını söylemeye hak görmüş gibi duruyor. Gövde renginde farklı olarak siyah parlak boyaya sahip yan aynalar ve tavan GTİ‘a özel kırmızı hatlar ile oldukça uyumlu durduğunu söyleyelim.

golf arka

Golf GTİ 380‘nin arka tarafında ise LED stoplar yer alıyor. Arka tampon ise Golf GTİ 380′i oldukça kaslı ve iri gösteriyor. Tamponun altında bulunan çift egzoz çıkışı ile beraber bu kaslı duruşu tamamlıyor. Bu egzozun sesinin de görüntüsü kadar güzel olduğunu anlamak zor değil gibi görünüyor. 

Golf GTİ 380 İç Tasarım;

golf ic

Dış mekanda GTİ‘a özel olarak gelen kırmızı detaylar iç mekanda da oldukça kullanılmış gibi gözüküyor. Hayalet gösterge paneli ve multimedya sistemi oldukça teknolojik görünüyor. Bunun yanında metal pedallar ve alkantara koltukları Golf GTİ 380‘i iç mekanda da oldukça sportif hale getiriyor.

Golf GTİ 380’in Motor Seçenekleri;

2.0 LT‘lik turbo beslemeli 4 silidir motor kullanan Golf GTİ 380 241 bg güç ve 370 nm tork üretiyor. Ayrıca istenildiğinde otomatik vites seçeneği ile beraberde alınabilir.

Başlangıç fiyatı 32.485 dolar olan GTİ 380‘nin en donanımlı paketi ise 40.625 dolar olarak belirlendi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler