Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Warhammer 40K:Darktide Xbox’a Geliyor.

Paylaş

silkroad gaminggentr

Warhammer 40K:Darktide, Xbox‘a geliyor. Warhammer serisi uzun zamandır oyun dünyasında olan ünlü bir seri oluyor. Serinin son çıkan oyunu olan Warhammer 40K:Darktide ise en son PC için çıkışını gerçekleştirmişti. Fakat oyunun çıkışıyla birlikte oyunda çok fazla problem yer alıyordu. Oyuncular da bundan dolayı oyuna tepki göstermişti. Oyun geçtiğimiz yıl Kasım’da PC için çıkışını gerçekleştirmişti.

warhammer 40kdarktide 2

Ancak sonrasında oyun kötü bir çıkış yaptığından dolayı geliştirici şirket bir not yayınlamıştı. Bu notta da oyuncuların beklentilerini gerçekleştiremediklerini kabul etmişlerdi. Oyun, Kasım ayında PC için çıkışını yapmıştı. Oyunun birkaç ay sonra Xbox‘a da geleceği düşünülüyordu. Ancak geliştirici şirket, oyunun Xbox çıkışı için o zaman bir tarih vermemişti. Şimdi ise oyunun Xbox için çıkış tarihi ortaya çıktı.

Warhammer 40K:Darktide, Xbox’a Ne Zaman Çıkacak ?

Warhammer 40K:Darktide için geliştirici stüdyo Xbox‘a çıkış tarihini verdi. Söylenene göre oyunun Xbox versiyonu PC versiyonundan daha iyi olacak. Oyunun Xbox‘a gelmesiyle beraber Xbox için yeni özellikler eklenecek. Oyuna yeni beceri ağacı ve çeşitli iyileştirmeler gelecek. Oyun, ilk PC çıkışını yaptıktan sonra tepkilerin odağı olmuştu. Öyle ki şirketin CEO’su oyunculara bir özür mektubu yayınlamıştı ve oyunun Xbox çıkışının da süresiz ertelendiğini duyurmuştu.

warhammer 40kdarktide 3

Bu sürede ise oyunun performans sorunlarını gidereceklerini ve tamamlanmış bir eşya üretme sisteminin ve daha ödüllendirici bir ilerleme döngüsünün oyuna uygulanacağını söylemişlerdi. Şimdi ise şirket, oyunun ne zaman Xbox‘a geleceğini açıkladı. Warhammer 40K:Darktide, 4 Ekim’de Xbox Series S/X için çıkış yapacak.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler