Salı, Mayıs 7, 2024

WhatsApp, Güncelleme Bildirimi Özelliği Üzerinde Çalışıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

WhatsApp artık sadece bir anlık mesajlaşma uygulaması değil. Sosyal medya uygulaması olma yolunda evirilmeye başladı. Gelen güncellemelerle beraber uygulamada yapabilecekleriniz de genişledi. En son anket özelliğinin geldiğinden söz etmiştik.

Bir yandan uygulama gelişmeye devam ediyor ama tabii ki bu süreçte sürekli yeni güncellemeler de geliyor. Yani uygulamanın yeniliklerini de takip etmekte zorlanmaya başladık. İşte bu kez gelecek olan güncelleme, tam da bu sorunu çözmeyi hedefliyor.

WhatsApp, Yeni Özellikler için Kullanıcılara Mesajlar Atacak

Beta sürümünde ortaya çıkan yeni özellik, kullanıcılara güncellemeler hakkında bilgi vermeyi hedefliyor. Beta sürüme göre, bundan sonra yayınlanan güncellemelerde kullanıcılara doğrudan WhatsApp tarafından mesaj gelecek ve güncellemenin detayları anlatılacak.

Yani uygulamanın yeniliklerinden anlık olarak haberdar olmuş olacaksınız. Bu durum kullanıcı deneyimini de iyileştirecektir. Yeni özelliklerden haberdar olduğunuz için yeni gelen özelliklerden hemen yararlanabileceksiniz.

WhatsApp

Diğer taraftan yenilikler konusunda bilgilendirileceğiniz için, yeni özelliklerin nasıl kullanılacağını da doğrudan öğrenmiş olacaksınız.

Kaçırmayın: Uygulamanın anket özelliği nasıl çalışacak?

Bu durumdan rahatsız olan kullanıcılar da olabileceği düşünülmüş. WhatsApp’ın yenilikleriyle ilgili olarak mesajlar almak istemeyen kullanıcılar için özelliğin isteğe bağlı bir şekilde kapatılabileceği de gözüküyor.

Tabii ki şimdilik yeni özellik hakkında gelen resmi bir açıklama yok. Haliyle güncellemenin ne zaman yayınlanacağını bilemiyoruz. Fakat özelliğin görsellerinin ortaya çıkması bile WhatsApp’ın güncelleme için sona yaklaştığını gösteriyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler