Salı, Nisan 16, 2024

WhatsApp için 3 Yeni Özellik Daha Yolda

Paylaş

silkroad gaminggentr

WhatsApp’a yeni özellik gelecek demek moda oldu. Uygulama sürekli olarak güncelleme alıyor ve sürekli olarak yeni özellikler karşımıza çıkıyor. Emojiyle tepki, gruplarda yeni özellikler falan derken şimdi de başta Android sürüm için olmak üzere 3 yeni özellik daha geleceği ortaya çıktı.

Her zaman olduğu gibi tersine bir mühendislik çalışmasıyla yeni özelliklerin ortaya çıkarıldığı söyleniyor. Yayınlanan beta sürümlerinde yapılan çalışma ile gözüken özellikler, Meta şirketinin daha önce denediği özellikler.

WhatsApp için Gelecek 3 Yeni Özellik

İşi karman çorman bir hale getirmek istemiyorum. Bunun için yenilikleri ayrı ayrı sekmeler olarak ele alacağım.

Çevrimiçi Bilgisi için Güncelleme

Daha önce de ortaya çıkan bir özellik. Bu özellik için görsel de ortaya çıkmış oldu. Özelliğe göre kimlerin çevrimiçi olduğunuzu görebileceğini ayarlayabileceksiniz.

Çevrimiçi olduğunuz bilgisini ister herkese göstereceksiniz isterseniz seçtiğiniz kişilere. Mantıklı bir özellik ama dediğimiz gibi zaten çok uzun süredir beklediğimiz bir özellik.

WhatsApp

Avatar Oluşturma

Avatar oluşturma olayına da yabancı değiliz. Güncelleme geldikten sonra, WhatsApp profil fotoğrafınızda kullanabileceğiniz avatarınızı oluşturabileceksiniz. Birçok telefon markasının sunduğu bir özellik. O yüzden bu da çok heyecanlandırmadı diyebilirim.

WhatsApp

Mesajları Filtreleyerek Mesajlar içinde Arama Yapmak

İşte bu özellik WhatsApp uygulamasının biraz daha işlevsel hale gelmesini sağlayacak. Yeni özellik sayesinde kullanıcılar okumadıkları mesajlar içerisinde arama yapabilecek. Arama için ek bir filtre özelliği diyebiliriz.

WhatsApp

WhatsApp için geleceği söylenen bu 3 yenilik henüz beta aşamasında gözüküyor. Ne zaman güncelleme yayınlanır bilemiyoruz ama güncellemelerin de ardı arkası kesilmiyor. Her an bu özellikleri de görebiliriz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler