Cuma, Nisan 26, 2024

Yeni Renkler Yolda: WhatsApp Bir Geleneği Değiştiriyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Anlık mesajlaşma uygulaması olarak başladığı yolculukta kendine has bir sosyal medya uygulamasına dönüşen WhatsApp, yenilenmeye devam ediyor. Son yıllarda gelen bir dizi önemli özellikten sonra şimdi de uygulamaya daha fazla kişiselleştirme seçeneği geliyor. Renkleri değiştirebileceğiz!

WhatsApp Rengi Nasıl Değiştirilir?

Renk konusu çok önemli değil gibi gözükebilir ama söz konusu WhatsApp olunca, konu bir anda dikkat çekici bir hale geliyor. Zira uygulama bu zamana kadar ikonikleşmiş olan yeşil rengin dışına çıkmadı.

Daha önce sayısız özellik güncellemesi ve sayısı yenilik sunuldu ama iş uygulamanın renklerine ve özelleştirmesine gelince, Meta şirketi hep bir adım geride durmuştu.

Son sızıntı bu inadın değişeceğini ortaya çıkarmış oldu. Yayınlanan görsellere göre kullanıcılar ayarlar menüsüne girerek, Mavi, Beyaz, Pembe ve Mor rengi arasında seçim yapabilecek. Tabii ki isteyen kullanıcılar Yeşil rengini kullanmaya devam edebilecek.

WhatsApp

Rengi değiştirdiğiniz zaman bildirim renkleri, ana tema renkleri, simge renkleri olmak üzere tüm renk paletleri değişmiş olacak.

Yeni özelliğin ilk olarak iOS sürümüne sunulması, sonrasında ise kademeli olarak Android kullanıcıları için de sunulması bekleniyor.

Ayrıca renk sayısının da özelleştirme seçeneklerinin de ilerleyen dönemlerde artmasını bekliyoruz. Belki de WhatsApp için RGB renk paleti gelir kim bilir. 🙂

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler