Perşembe, Nisan 25, 2024

WhatsApp, Mesaj Tepkileri Özelliğini Güncelledi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Meta’ya ait çevrimiçi mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp, hem iOS hem de Android işletim sistemlerinde mesaj tepkilerini kullanıma sunduktan kısa bir süre sonra her iki platformdaki beta kullanıcılarına yeni mesaj tepkileri özelliklerini sunarak test ediyor.

İki ay öncesinde Android ve iOS işletim sistemleri için WhatsApp Beta’da mesaj tepkilerinin yeni bir sürümünün geliştirilmekte olduğu ortaya çıkmıştı; yeni sürüm sayesinde emoji klavyenizde bulunan emojileri kullanarak istediğiniz tepkiyi bırakmanız mümkün kılınacaktı.

Şirket şu anda Android’de 2.22.15.6, 2.22.15.7 ve iOS’te 22.14.0.71 sürüm numarasına sahip Beta sürümlerinde bu yeni deneyimi test ediyor.

whatsapp mesaj tepkileri yeni özellik
WhatsApp, Mesaj Tepkileri Özelliğini Güncelledi! 2

Önümüzdeki haftalarda tüm WhatsApp kullanıcılarının erişimine açılması beklenilen yeni deneyimin sizde aktif olduğunu merak ediyorsanız WhatsApp uygulamanızın güncel olduğundan emin olduktan herhangi bir sohbette herhangi bir mesaja tepki bırakmak için mesaj balonuna basılı tutun eğer çıkan seçeneklerde (+) düğmesi görürseniz kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yeni deneyim Android işletim sisteminde emoji klavyesini açıyorken iOS tarafından sürüklenebilir bir emoji bölümü açıyor olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler