Salı, Mayıs 7, 2024

WhatsApp Yeni Avatar Sistemi Üzerinde Çalışıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir anlık mesajlaşma uygulaması olmasına karşın, sosyal medya uygulamalarından daha sık güncelleme almaya başlayan WhatsApp, yine bir yenilik peşinde. Yeni sızıntıya göre bu kez uygulama avatar sistemi üzerine çalışmalar yapıyor.

Daha önce Instagram için de sunulan avatar özelliği üzerinde çalışan WhatsApp için sızdırılan yeni güncellemenin detaylarına geçelim.

WhatsApp Üzerinden Kendi Avatar Çıkartmalarınızı Yapabileceksiniz

Yine WABetaInfo üzerinden sızdırılan bilgilere göre yeni güncelleme sayesinde kullanıcılar kendi avatarlarını oluşturabilecekler ve bu avatarlar üzerinden özel çıkartmalar yapılabilecek.

Beta sürüm 2.22.21.3 içerisinde keşfedilen görüntüler, kendiniz için oluşturduğunuz bir avatarın nasıl bir avatar çıkartma paketine dönüştürüleceğini de anlatıyor.

WhatsApp avatar

Ayrıca yine görsellerde avatarların profil fotoğrafı olarak ayarlanması, hatta oluşturulan çıkartmalar içerisinde profil fotoğrafı ayarlamalarının yapılmasının mümkün olacağı da gözükmekte.

WhatsApp avatar

Güncelleme ne zaman gelir belli değil ama şimdilik özelliğin Android sürüm üzerinden geliştirildiğini de ekleyelim. Çok büyük bir yenilik değil. Benzer şekilde avatar oluşturma işlemleri birçok sosyal medya uygulamasında yapılabiliyor. Hatta bazı akıllı telefonlar direkt olarak bu tip ayrıcalıklar sunuyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler