Cuma, Mart 29, 2024

WhatsApp’a Ses Kayıtları İle İlgili Önemli Güncelleme!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz yılda birçok güncelleme alarak kullanıcıların tepkisini üzerine çeken WhatsApp bir yeniliği daha uygulamasına ekliyor.

Son dönemde aldığı sayısız güncelleme ile kullanıcıları bezdiren WhatsApp, bir güncellemeyle daha karşımıza çıkıyor. Aslında getirilen güncellemeler oldukça yararlı ancak  bu güncellemelerin tek bir seferde değilde taksit taksit gelmesi kullanıcıların tepkisini çekti.

apple whatsapp 1

Ancak uygulamasını geliştirmeye devam eden WhatsApp bu seferde ses kayıtları ile ilgili önemli bir güncelleme getiriyor. Bu güncelleme sayesinde artık yanlış ses kaydı atmanız engellenecek. Aynı zamanda aldığınız ses kayıtlarının heba olmasınında önüne geçilecek.

WhatsApp geliştiricileri uygulamaya ekleyecekleri yeni özellik ile WhatsApp’taki ses kayıtlarına dinleme özelliği getirecek. Daha ayrıntılı anlatacak olursak; Şu anki sistemde bir ses kaydı aldınız ve butonu bıraktınız. Bu ses kaydı anında karşı tarafa iletiliyor.

Ancak kullanıcılar bazen yanlışlıkla bu kayıtları alabiliyor ve kaydı karşı tarafa yollayabiliyor. WhatsApp bu durumun önüne geçmek için ses kayıtlarına dinleme özelliği getirdi. Artık bir ses kaydı atmadan önce kaydı aldıktan sonra dinleyebilecek, sonrada karşı tarafa yollayabileceksiniz.

whatsapp min e1524597058397

Gelen bir başka yenilik ise şu şekilde: Örneğin bir ses kaydı alıyorsunuz. O sırada telefonunuz çalıyor. Ne olacak? Ses kaydınız silinecek ve tekrardan kaydetmek zorunda kalacaksınız. WhatsApp geliştiricileri getirecekleri bu güncelleme ile bu durumunda önüne geçecek.

 Artık bir ses kaydı alırken telefonunuz çaldığında WhatsAppp otomatik olarak aldığınız kaydı kayıt edecek ve çağrınız sonlandıktan sonra yine size dinleme ve gönderme olanağı sunacak. Bu iki özelliği uygulamasına ekleyen WhatsApp, ses kaydı ile ilgili sorun yaşayan kullanıcılara oldukça yaratıcı bir çözüm getirecek.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler