Cuma, Nisan 19, 2024

Windows için WhatsApp Kullanıma Sunuldu: Artık Çoklu Cihaz Özelliğini Kullanabileceksiniz

Paylaş

silkroad gaminggentr

Meta’ya ait çevrimiçi mesajlaşma servislerinden WhatsApp’ın Windows işletim sistemi için geliştirmekte olduğu masaüstü uygulaması bugün itibariyle beta sürümünden çıkarak Windows Store üzerinden genel kullanıma sunuldu.

Windows için WhatsApp uygulaması sayesinde artık cihazınızın internete bağlı olması gerekmeyecek ve Çoklu Cihaz desteği sayesinde telefonunuz kapalı olduğu sürece mesajlaşmaya devam edebileceksiniz.

windows için whatsapp
Windows için WhatsApp Kullanıma Sunuldu: Artık Çoklu Cihaz Özelliğini Kullanabileceksiniz 2

Betadan çıkan masaüstü uygulaması, beta haliyle kıyaslandığında arayüz açısından herhangi bir yeniliğe sahip değil. Bir çoğunuzun “zaten Windows’ta WhatsApp’ı kullanamıyor muyduk, ne alaka?” gibi sorular sorduğunu duyabiliyorum.

Evet, Windows’ta WhatsApp’ı kullanabiliyordunuz fakat Çoklu Cihaz desteğinden yoksundunuz ve mesajlarınızı eşitlemek, mesaj almak ve mesaj göndermek için telefonunuzun aktif bir bağlantıya sahip olması gerekiyordu.

Önceki WhatsApp Desktop, tıpkı bir PWA gibi internet sitesini bir uygulama çalıştıran sürümdü. Uygulama mağazasında yayına çıkan uygulama artık yerleşik bir Windows uygulaması ve tüm özellikleri destekliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler