Cuma, Nisan 26, 2024

X-Morph Defense Complete Edition Ücretsiz Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ücretsiz oyun haberlerimizi takip ederek, resmen bir oyun koleksiyonu oluşturabilirsiniz. Öyle ki son zamanda çok fazla ücretsiz oyun veren platform ortaya çıktı. Şu kısa dönemde Epic Games, Ubisoft ve GOG birçok oyun verdi. Şimdi de X-Morph Defense Complete Edition ücretsiz oldu.

Bu kez ücretsiz oyunu sunan ise yine GOG platformu oldu. Bizzat kendimde oynadığım iddialı bir oyun çok kısa süre için platformda ücretsiz hale getirildi.

X-Morph Defense Complete Edition Ne Zaman Kadar Ücretsiz Oldu?

GOG platformunun verdiği oyunun türünden bir ufak bahsederek ücretsiz sürüm detaylarına geçeceğim. Yapım bilimkurgu temalı bir nişancı ve strateji türü oyunlardan.

Kaçırmayın: Kış İndirimlerinde Alınabilecek En İyi Simülasyon Oyunları

Çeşitli kuleler kurarak, gelen düşmanları engelleyecek ve yok edecek olan labirentler kuruyorsunuz. Savunmanızı geliştirerek ilerliyorsunuz.

Gelelim oyunun ne kadar süre boyunca ücretsiz olduğu noktasına. Tıpkı Epic Games kampanyasında olduğu gibi GOG tarafından da oyun 1 günlüğüne ücretsiz olarak verildi.

29 Aralık Türkiye saatiyle 17:00’da yapım yeniden ücretli olacak. Sonrasında yapımı ücretli almanız lazım ama bir şey daha eklemek isterim ki bu paket Complete olarak geçen DLC serilerinin de içerisinde olduğu paket. Standart oyunun yanında ek içerikler var.

GOG üzerinden oyunu ücretsiz olarak almak için de burada yer alan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler