Cumartesi, Nisan 20, 2024

Xbox Game Pass Sadece 1 TL!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Microsoft oyunculara büyük kolaylık sağlayacak. Sadece 1 TL ödeyerek istediğimiz oyunu test edebileceğiz.

Oyun oynarken cüzdanımıza sahip çıkmak bazen pek de mümkün olmuyor. Hatta bazı oyunları sırf yüksek fiyatlı olduğu için oynamayarak zevkimizden ödün veriyoruz. Ancak Microsoft düzenlediği bir kampanya ile biz oyuncuları sevindirecek. Sadece 1 TL gibi bir ücretle onlarca oyunu oynama ve deneme şansına sahibiz.

Xbox Game Pass

Yakın zamanda ortaya çıkan abonelik ile size onlarca oyunu oynamayı mümkün kılan pek çok servis bulunuyor. Origin için Origin Access, Microsoft için ise Game Pass servislerini bunlara örnek olarak verebiliriz. Bu servisler sizden aylık olarak sabit bir ücret isteyip, size oyunları satın almadan oynamana imkanı sağlıyor. Tabii ki bu abonelikler sadece belirli oyunlarda geçerli. 

Gamepass1

Aylık ücreti 29 TL olan Xbox Game Pass servisi önümüzdeki 12 gün boyunca sadece 1 TL ile temin edilebilecek. 8 Mayısın son gün olduğu kampanya 30 gün boyunca 100’den fazla oyunu oynayabilme imkanı sunuyor. İçerisinde Sea Of Thieves, State Of Decay 2, Crackdown 3, Lateshift gibi popüler oyunları bulunduran Game Pass bizlere oldukça eğlenceli zaman geçirmeyi vadediyor.

İstediğiniz zaman iptal edebileceğiniz aboneliği iptal etmemeniz durumunda aylık 29 liralık ücret ile devam ettirebileceksiniz. Bu güzel indirimi kaçırmamanızı tavsiye ediyor ve sizlere eğlenceli vakitler diliyoruz. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler